Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť TP-Link predstavuje nové cloudové kamery Kasa pre jednoduché zabezpečenie. Medzi nové modely patrí interná a vonkajšia kamera s pevnou polohou Kasa KC100 a KC200, a interiérový model KC110 s možnosťou otáčania a naklápania. Nové kamery sú určené pre domácnosti aj kancelárie a vďaka pripojeniu do cloudu je možné sledovať požadované priestory odkiaľkoľvek.

Pre všetky nové modely kamier Kasa je spoločné, že sú vybavené snímačom pre ostré a vysoko kvalitné 1080p full-HD video a je možné ho sledovať v bezplatnej aplikácii Kasa Smart v reálnom čase. Stream živého videa je možné pustiť na akomkoľvek zobrazovači, ktorý podporuje Alexu alebo Google Assistant, ako je Fire TV, Echo Show alebo Chromecast.

Inteligentné nastavenie

Kamery Kasa nie je potrebné kontrolovať po celý deň. Keď je detegovaný pohyb alebo zvuk, je automaticky zaslané upozornenie na mobilný telefón. Pre spresnenie upozornení je možné potom nastaviť rôzne zóny, ktoré sú dôležité pre sledovanie, napríklad vstupné dvere, kuchyne, chodby alebo kdekoľvek inde, a v prípade zmeny v obraze dôjde k alarmu. Pokiaľ dôjde pred kamerou k neštandardnej situácii, je možné využiť obojsmerný prenos zvuku pre komunikáciu. Napríklad so zvedavými spolubývajúcimi, rodinou alebo dokonca aj so zlomyseľnými domácimi miláčikmi.

Široké možnosti a jednoduchá inštalácia

Kamery Kasa sú vybavené aj prísvitom pre nočné videnie, ktoré im umožňuje zaznamenať obraz až do vzdialenosti 6 metrov (KC100 a KC110) alebo až 9 metrov (u KC200).

Vonkajší model KC200 je odolný proti poveternostným vplyvom a vybavený ako možnosťou obojstrannej komunikácie, tak aj sirénou k odradeniu votrelcov. Vďaka magnetickému držiaku na stenu je inštalácia veľmi rýchla a je možné nastaviť ideálny pozorovací uhol. Aplikácia Kasa Smart ponúka tiež sprievodcu inštaláciou a pripojením bezpečnostnej kamery k Wi-Fi sieti.

Pre pokrytie širokého priestoru v interiéri je ideálny model Kasa Spot Pan Tilt KC110, ktorý má pohyblivý objektív s otáčaním o 360° a vertikálnym naklápaním v rozmedzí 118°. Je tak ideálny pre otvorené obytné priestory či kancelárie, pretože sa môže otáčať všetkými smermi dokola. K pokrytiu menších vnútorných priestorov je optimálna Kasa Spot KC100, ktorá ponúka fixný pozorovací uhol a zaujímavú cenu.

Kľúčové vlastnosti kamier Kasa:

  • Čisté video – poskytuje ostré a jasné vysoko kvalitné 1080p full-HD video priamo v dlani vašej ruky.
  • Naklápanie a otáčanie (KC110) – bezpečnostná kamera Kasa Spot Pan Tilt je ideálna pre široko otvorené obytné priestory a môže sa otáčať všetkými smermi, aby pokryla viacero bodov vo vašej izbe. S otáčaním o 360° a vertikálnym naklápaním v rozmedzí 118° môže kamera sledovať každý uhol v každej miestnosti.
  • Širokouhlé zorné pole (KC100) – 130° širokouhlý zorný uhol zaistí, že nič nebude mimo dohlaď. Nainštalujte kameru v rohu a získajte plný výhľad na svoju obývaciu izbu, alebo ju umiestnite na poličku, aby ste získali skvelý výhľad do vašej kuchyne.
  • Sledovanie pohybu (KC110) – ak je detegovaný pohyb, Kasa Spot Pan Tilt kamera bude pokračovať v sledovaní aktivity, dosiaľ sa nezastaví, aj keď je mimo zorného poľa dohľadu kamery. Ak váš štvornohý priateľ prejde zorné pole kamery, kamera bude sledovať jeho pohyb, dosiaľ nenájde miesto, kde sa usadí.
  • Cloudové úložisko – podľa nastavenia predplatného Kasa Care je možné vychutnať si videozáznamy až po dobu 30 dní a je možné nahrávanie spúšťať ručne.
  • Patrol mode (režim patroly) (KC110) – nastavte štyri odlišné zorné uhly vo vašom obytnom priestore, takže keď sa vyskytne akcia v jednej z týchto oblastí, kamera sa automaticky otočí, aby zachytila aktivitu. Naprogramujte kameru tak, aby bolo možné sledovať jednotlivé oblasti v intervaloch podľa Vášho výberu.
  • 24/7 živé zobrazenie – pomocou aplikácie Kasa Smart sledujte to, čo je pre vás dôležité v reálnom čase a odkiaľkoľvek. Dokonca stream živého videa na akomkoľvek zobrazovači, ktorý podporuje Alexu alebo Google Assistant, ako je Fire TV, Echo Show alebo Chromecast.
  • Obojsmerný zvuk – pre komunikáciu so zvedavými spolubývajúcimi, rodinou alebo dokonca aj so zlomyseľnými domácimi miláčikmi, používajte svieži zvuk pre obojsmernú komunikáciu. V prípade
  • Jednoduchá DIY inštalácia (KC200) – získajte najlepší uhol a video s Kasa vonkajšou kamerou s jednoduchým postupom inštalácie v aplikácii Kasa Smart. Magnetický držiak na kameru a montážna doska umožňujú rýchle nastavenie a umožňujú optimálne nastavenie uhlu snímania kamery.
  • Odolnosť proti poveternostným vplyvom (KC200) – Stupeň krytia vonkajšej kamery IP65 Kasa zaisťuje, že vaše zariadenie bude chránené pred dažďom a prachom.
  • Nočné videnie – dokonca aj v tme je možné zhotovovať záznam, nočné videnie až do vzdialenosti 6 m (KC100 a KC200) alebo 9 m (KC110). Nikdy nič neprehliadnete ani v noci a stále máte rovnako kvalitné video, na ktoré ste zvyknutí.
  • Okamžité upozornenie na aktivitu – nie je potrebné kontrolovať kamery Kasa po celý deň. Získajte automaticky upozornenie, keď vaša kamera deteguje pohyb alebo zvuk. Reagujte rýchlo, keď uvidíte svojho domáceho miláčika na gauči, spolubývajúceho, ktorý si prechádza vašu izbu, alebo keď votrelec vstúpi do vašich dverí.
  • Ochrana každého pixelu – všetky video streamy sú chránené štandardným 128bitovým AES šifrovaním s SSL / TLS priamo z kamery

Značky: