Spoločnosť Motorola predstavuje moto g20, nový výkonný telefón, ktorý ponúka pokročilý systém štyroch fotoaparátov podporený 90 Hz HD+ displejom, dlhou výdržou batérie a vysokým výkonom . S týmto telefónom je možné zachytiť kvalitné fotografie v každej situácii.

Systém štyroch fotoaparátov na moto g20 vám umožňuje zachytávať ostrejšie fotografie aj pri slabom svetle a žiarivé nočné zábery, aby ste mohli snímať v akomkoľvek svetle, nehovoriac o zaujímavých portrétoch s rozostreným pozadím a detailné makrozábery. Hlavný snímač s rozlíšením 48 MPx1 využíva technológiu Quad Pixel, ktorá zaisťuje štvornásobne lepšiu citlivosť pri slabom svetle a zaisťuje, že vaše snímky budú ostré a žiarivé aj v tme. Vďaka ultraširokouhlému objektívu sa do záberu zmestí štyrikrát viac, čo uľahčuje napr. snímanie rozsiahlej krajiny. Špeciálny fotoaparát Macro Vision vás priblíži k fotografovanému objektu a umožní vám detailné priblíženie. Vďaka snímaču hĺbky ostrosti s automatickým rozmazávaním pozadia môžete výrazne vylepšiť bežné fotografie. Posuňte kvalitu portrétov na vyššiu úroveň a snímajte autoportréty pomocou 13 MPix fotoaparátu.

Užite si ohromujúci zážitok zo sledovania na 6,5-palcovom displeji Max Vision HD+. Vďaka pomeru strán 20:9 získate široké zobrazenie a obnovovacia frekvencia 90 Hz umožňuje plynulé scrollovanie s menším oneskorením.

S moto g20 získate na jedno nabitie výkon na viac ako dva dni s 5 000 mAh batériou.2 Či už streamujete hudbu, sledujete videá alebo hráte svoje obľúbené hry, môžete si užiť celý víkend plný zábavy bez toho, aby ste ho museli nabíjať. S moto g20 máte slobodu žiť svoj život naplno bez obáv o výdrž batérie.

moto g20 poskytuje potrebný výpočtový výkon z prispôsobeného osemjadrového procesora, ktorý ponúka o 38 % lepší grafický výkon³. Zvýšený výkon si všimnete pri hraní hier, sledovaní videí alebo zachytení spomienok s priateľmi v noci, a to všetko bez toho, aby ste znížili výdrž batérie vďaka 4 GB RAM najnovšej generácie. A so zabudovaným úložiskom4 64 GB máte dostatok miesta na všetok zachytený obsah a mnoho ďalšieho. Ak predsa len potrebujete viac miesta, môžete pridať až 1 TB priestoru pomocou karty microSD.5

Operačný systém Android 11 je umožňuje intuitívnejšie, bezpečnejšie a osobnejšie používanie telefónu a prináša fanúšikom Moto nové a vylepšené funkcie dostupnosti, vrátane rýchlejšieho a jednoduchšieho Hlasového ovládania a skratiek ovládaných asistentom.

moto g20 vám ponúka zaujímavé fotografie v každej situácii, lepší procesor pre lepší výkon, viac priestoru na uloženie toho, čo je pre vás dôležité a väčšiu batériu na celý deň náročnej práce.

moto g20 bude na Slovensku dostupný od 7. mája 2021 za odporúčanú maloobchodnú cenu 159,90 eur.

 1 48MPx snímač kombinuje 4 menšie pixely do jedného, čím poskytuje efektívne rozlíšenie fotografií 12 MPx.

 2 Všetky údaje o výdrži batérie sú približné a založené na priemernom používateľovi testovanom v rámci profilu zmiešaného použitia (ktorý zahŕňa použitie aj pohotovostný čas) za optimálnych sieťových podmienok. Skutočný výkon batérie sa bude líšiť a závisí od mnohých faktorov vrátane sily signálu, nastavení siete a zariadenia, teploty, stavu batérie a spôsobov používania.

 3 Porovnanie výkonu GPU medzi procesormi UNISOC T700 vyrobenými na mieru pre procesory Motorola a UNISOC T610.

4 Dostupné úložisko používateľa je menšie kvôli predinštalovanému softvéru, operačnému systému a ďalším funkciám a môže sa z dôvodu aktualizácií softvéru zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.

 5 Podporuje až 1 TB microSD kartu; Karty microSD sa predávajú samostatne. Obsah s obmedzeniami DRM nemusí byť možné presunúť na kartu.

Značky: