Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ZALMAN, výrobca obľúbených počítačových skríň a chladiacich systémov, prináša na trh novou hernú myš ZM-GM7 model 2019.  Novinka od spoločnosti ZALMAN je osadená špičkovým senzorom  PixArt PMW3360, ktorý zabezpečuje vysokú rýchlosť a presnosť polohovania s rozlíšením až 12 000 DPI, zrýchlením 50 G a rýchlosťou 250 IPS.

 Herná myš Zalman ZM-GM7 používa spínače Light Strike s reakčnou dobou 0,2 ms. Tieto spínače sa navyše vyznačujú vysokou odolnosťou až 20 000 000 kliknutí. Frekvenciu novej myši je možné nastaviť v štyroch úrovniach až do hodnoty 1 000 Hz pre presnú odozvu bez chýb.

Myš Zalman ZM-GM7 využíva technológiu LOD (Lift Off Distance), ktorá vyhodnocuje a rozpoznáva pohyb senzoru myši nad povrchom, koriguje polohu a predchádza chybám. Zvyšuje tým spoľahlivosť myši a komfort používania.

ZM-GM7 predstavuje ideálnu kombináciu atraktívneho a funkčného tvaru, poskytuje pevný úchop nielen vďaka nekĺzavej povrchové úprave, ale aj vďaka stabilnému rozloženiu ťažiska a optimálne zvolenej hmotnosti. Myš má ergonomický dizajn, ktorý sa vyznačuje asymetrickým tvarom pre optimálny úchop. Odolné klzné plochy minimalizujú trenie a uľahčujú pohyb myši po povrchu. Dizajn myši je podtrhnutý efektným RGB Led podsvietením (až 16,8 miliónov farieb), ktoré je možné individuálne nastaviť a upraviť. Myš má opletený kábel vybavený filtrom šumu a pozlátený USB konektor. Myš má sedem programovateľných tlačidiel vrátane pogumovaného rolovacieho tlačidla na presné ovládanie. Originálny ovládací softvér s jednoduchým a intuitívnym ovládaním je k stiahnutiu na stránkach výrobcu a umožňuje individuálne nastavenie myši a podporuje ukladanie makier behom hrania.

 Cena a dostupnosť:

Myš Zalman ZM-GM7 bude dostupná od apríla 2019 prostredníctvom siete internetových obchodov a špecializovaných predajní.  Doporučená koncová cena je 31 EUR vrátane DPH.

 

Značky: