Pri zriadení účtu môžete teraz získať bonus až 60 eur.

ČSOB Smart účet je tohtoročná novinka od ČSOB. K dispozícii je od mája a zaujala nás najmä tým, že je naveky bez poplatku za vedenie. Bezplatné je takisto vedenie platobnej EKO karty, ktorú k účtu získate. Netreba pritom splniť žiadne podmienky.

ČSOB Smart účet si môžu zriadiť noví aj existujúci zákazníci ČSOB. Stačí použiť mobilnú aplikáciu ČSOB SmartBanking, ktorá je k dispozícii v obchodoch s aplikáciami App StoreGoogle Play a Huawei AppGallery. Spravili sme tak aj my v redakcii a naše dojmy z jeho používania si môžete prečítať TU.

Ako už bolo spomenuté, ČSOB Smart účet je bez poplatkov a bez podmienok. Jeho veľkou konkurenčnou výhodou je fakt, že ČSOB disponuje vkladovými bankomatmi, tzv. „vkladomatmi“. Tie je možné využiť na bezplatné vklady hotovosti a toto je vlastnosť, ktorá nám pri konkurenčných účtoch bez poplatku niekedy naozaj chýba.

Pochvalu si zaslúži aj moderne spracovaná a intuitívna mobilná aplikácia ČSOB SmartBanking, pomocou ktorej si môžete účet zadarmo založiť. Táto aplikácia onedlho oslávi 10 rokov a aktuálne má viac ako 200-tisíc aktívnych používateľov. Disponuje aj funkciami, ktoré nie sú štandardnou súčasťou bankových aplikácií – môžete si cez ňu kúpiť lístok na bratislavskú MHD, prečítať Bleskovky a onedlho cez ňu zaplatíte aj za parkovanie.

ČSOB Smart účet
ČSOB Smart účet. Zdroj: Ondrej Macko / TOUCHIT

Založte si ČSOB Smart účet do 15. novembra a vyhrajte Teslu

Pokiaľ vás ČSOB Smart účet zaujal a v ČSOB ste si doteraz nezriadili žiaden produkt, do pozornosti vám dávame aktuálnu súťaž o Teslu Model 3 Standard. ČSOB vás do súťaže automaticky zaradí, pokiaľ splníte všetky nasledujúce podmienky:

  • ste rezidentom, občanom SR vo veku 18 rokov a viac
  • do 15. novembra 2021 si cez aplikáciu ČSOB SmartBanking alebo web csob.sk zriadite nový ČSOB Smart účet a stanete sa tak novými klientmi ČSOB Banky (znamená to, že ku dňu 30. september 2021 ste nemali v ČSOB žiaden produkt)
  • do 30. novembra 2021 uskutočníte platby v sume aspoň 30 eur prostredníctvom platobnej EKO karty, ktorú dostanete k ČSOB Smart účtu
  • udelíte súhlas s poskytnutím a so spracúvaním osobných údajov na účely oslovenia, realizácie, vyhodnotenia a určenia výhercov a súťažiacich v spotrebiteľských súťažiach
  • budete mať v informačných systémoch ČSOB aktuálne kontaktné údaje (email, telefón), prostredníctvom ktorých vás bude banka kontaktovať v prípade výhry v súťaži

Aktivačný bonus až 60 eur

Pri zriadení nového ČSOB Smart účtu môžete teraz takisto získať aktivačný bonus do výšky až 60 eur a to nasledovne:

  • bonus 30 eur za zriadenie nového ČSOB Smart účtu a prihlásenie sa do aplikácie ČSOB SmartBanking
  • bonus 15 eur za prvú platbu EKO platobnou kartou vydanou k vášmu novému ČSOB Smart účtu
  • bonus 15 eur za zriadenie Investičného programu a zároveň realizáciu 3 pravidelných platieb do Investičného programu prostredníctvom trvalého príkazu

Akciu na získanie bonusu je možné využiť do 15. januára 2022, pričom ho môže získať prvých 5 500 klientov, ktorí splnia podmienky na jeho získanie.

ČSOB SmartBanking
ČSOB SmartBanking patrí medzi najlepšie bankové aplikácie na Slovensku. Zdroj: Ondrej Macko / TOUCHIT

Ako si založiť ČSOB Smart účet?

ČSOB Smart účet si jednoducho a pohodlne zriadite cez mobilnú aplikáciu ČSOB SmartBanking. Tá je k dispozícii v obchodoch s aplikáciami App StoreGoogle Play a aj Huawei AppGallery.

Ak ešte v ČSOB účet nemáte, po spustení aplikácie ťuknite na tlačidlo „Chcem sa stať klientom“ a z ponuky účtov, ktoré je možné zriadiť online, vyberte ČSOB Smart účet. Ťuknite na tlačidlo „Zriadiť ČSOB Smart účet online“ a postupujte podľa pokynov na obrazovke. Po úspešnom dokončení procesu obdržíte potvrdzujúci email o úspešnom zriadení vášho online účtu.

Pokiaľ ste už klientom ČSOB, stačí sa prihlásiť do aplikácie ČSOB SmartBanking. Ťuknite na tlačidlo „Obľúbené online produkty“, vyberte ČSOB Smart účet a postupujte podľa pokynov na displeji. K účtu máte možnosť uzatvoriť si aj nové cestovné poistenie k platobnej karte.

ČSOB Smart účet si môžete založiť aj cez webovú stránku csob.sk, TU.

ČSOB Smart účet
ČSOB Smart účet si jednoducho a rýchlo zriadite iba pomocou smartfónu. Zdroj: Ondrej Macko / TOUCHIT

Článok vznikol v spolupráci s ČSOB.

Prečítajte si aj:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit