Kryptomeny sa vo svete, ale aj u nás tešia stále veľkej obľube. Stále viac a viac sú zavádzane do bežného života a ľudia si za ne vedia nakúpiť rôzne produkty a služby alebo ich vedia vymeniť za tradičné peniaze, napríklad Euro.

Už aj v Ageme môžete na úhradu objednávky použiť kryptomenu. S touto novinkou firme pomohol partner, slovenská spoločnosť, Cryptodiggers.eu, ktorá ma na poli kryptomien roky skúsenosti.

Vybrať si môžete až zo šiestich mien, a to z Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZCASH), Bitcoin Cash (BCH) a Monero (XMR).

Zaplatiť týmto novým spôsobom je skutočne jednoduché. V spôsobe platby si zvolíte možnosť „Kryptomeny“. V časti zahájenie „Krypto platby si vyberiete“ konkrétnu menu a zistíte aktuálny konverzný kurz. Systém v poslednom kroku vygeneruje QR kód, adresu pre úhradu, napr. BTC adresu, sumu v kryptomene a čas zostávajúci na úhradu.

Po kliknutí na tlačidlo „Platbu som dokončil“ si môžete overiť stav vašej úhrady. Po prijatí platby tovar pripravíme na osobný odber alebo ho pošleme na adresu z objednávky.

Neváhajte túto novinku vyskúšať priamo v našom eshope na stránke Agem.sk

Značky: