Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť MMD oznámila, že na všetky monitory značky Philips zakúpené na Slovensku po 1. januári 2018 poskytuje záruku 3 roky. Na dĺžku záruky nemá vplyv ani modelový rad.

Všetky monitory Philips sú navrhované a vyrábané podľa najvyšších štandardov a môžu sa pochváliť vynikajúcim výkonom, bezproblémovou inštaláciou a jednoduchosťou použitia. Maximálna dôvera spoločnosti MMD vo svoje produkty sa odráža v predĺžení záruky na tri roky na všetky jej produkty predávané na území Slovenskej republiky s platnosťou od 1. januára 2018. Toto rozhodnutie tak podčiarkuje fakt, že monitory Philips predstavujú nielen najnovšie inovácie na trhu monitorov, ale aj to, že zákazníci môžu ťažiť s perfektného servisu.

Pred týmto rozhodnutím bola záruka rozdielna na základe príslušnosti monitora k tomu ktorému modelovému radu. Kedy zákazníci, ktorí si kúpili model z radu B, P, S a BDM, mali vždy záruku tri roky, ale zákazníci, ktorí si zakúpili monitor z radu V, C alebo E, mali štandardnú záruku 2 roky. Toto rozdelenie už neplatí. MMD teraz poskytuje záruku 36 mesiacov na všetky produkty zakúpené po 1. januári 2018.

Niektoré veci sa ale nemenia. Napríklad najjednoduchším spôsobom, ako si záruku nárokovať a získať v prípade, že monitor prestane fungovať, je odložiť si doklad o kúpe. A posledné odporučenie – vždy je nutné prečítať si záručné podmienky dodávané s vašim monitorom.

Viac informácií o zákazníckej podpore a záruke môžete nájsť na stránke www.philips.com/support. Zákazníci môžu prípadne kontaktovať miestne centrum podpory zákazníkov Philips.

Značky: