Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

ADATA Technology, popredný výrobca výkonných modulov DRAM a NAND flash produktov a mobilného príslušenstva, uviedla na veľtrhu CES 2017 (Consumer Electronic Show), široké portfólio inovatívnych technologických produktov.

ADATA predstavila herný kit XPG s podporou virtuálnej reality, ktorý zahrňuje vysoko výkonné pamäťové moduly, svetovo ojedinelý externý SSD disk s krytím IP68 a podporou USB 3.1, bez náradia použiteľný externý diskový box pre PS4/notebook hráčov a iOS flash disk vo farebnom prevedení Jet Black s povrchom odolným proti poškrabaniu.

Gaming a virtuálna realita

ADATA vystavila vodou chladený systém schopný ponúknuť virtuálnu realitu prostredníctvom LED XPG Dazzle a najnovší SSD disk pre hráčov, XPG SX950. Bolo možné preskúmať vysokú výkonnosť VR-ready sady a najnovšie XPG Dazzle s úplne novým designom chladiča. Vylepšená verzia XPG Dazzle predviedla svoj výkon s frekvenciou až 4 133 MHz, čo bude vyhovovať hráčom, pretaktovávačom i casemodderom. ADATA tiež po prvýkrát uviedla externý box na 2,5“ disk, EX500 s odolným designom a konektorom USB 3.1 pre rýchle dátové prenosy až 5 Gb/s.

Niekoľko 3D MLC/TLC SSD a externých SSD diskov

ADATA vystavila PCIe Gen3x4 SSD disk, XPG SX8000, ktorý je vybavený technológiami SMI a 3D NAND Flash. Jeho prenosové rýchlosti dosahujú až 2 500/1 100 MB/s, podporuje opravný kód LDPC (low density parity check) a RAID pre lepšiu integritu dát a predĺženie životnosti a spoľahlivosti SSD disku. 3D NAND SSD disk SU900 s technológiou MLC NAND Flash osloví zákazníkov so strednými a vysokými nárokmi, ako je hranie, firemné riešenie a nasadenie s dôrazom na odolnosť. SU800 SSD disk s technológiou TLC NAND Flash bude vhodný pre základné použitie, ako sú stolné počítače a notebooky. ADATA kladie na svojej expozícii na veľtrhu CES dôraz na odolné externé SSD disky vybavené konektorom USV Type-C. SD700 je najodolnejší externý SSD disk na svete vybavený konektorom USB 3.1, vysoko spoľahlivou technológiou 3D TLC NAND Flash, vodeodolným a prachuvzdorným krytím IP68.

Štýlové mobilné príslušenstvo a inovatívne úložisko pre produkty Apple

ADATA sa vždy venovala inovatívnym produktom, ktoré svojim majiteľom dokázali niečo priniesť. V priebehu veľtrhu CES preto ADATA odhalila inovatívnu odolnú power banku D8000L s krytím IP54 schopnú plniť funkciu LED osvetlenia. Vystavené tiež boli najrôznejšie USB Type-C zariadenia, ktoré uspokoja každého záujemcu. Vylepšený rad Apple kompatibilných produktov ako trojtypová čítačka kariet AI910 a ultra tenký flash disk AI920. AI910 podporuje zdieľanie a zálohovanie medzi systémami iOS, Android a Windows a pre vyššie pohodlie používateľov vie tiež pripojené zariadenie v priebehu kopírovania dobíjať. AI920 je výnimočne malé a štíhle externé úložisko pre zariadenie s iOS, vybavené konektorom USB 3.1 s rýchlosťou prenosu až 150 MB/s, odolnosťou proti vode i prachu.

Značky: