Nový školský rok je oficiálne tu a toto obdobie je stresujúce nielen pre žiakov a študentov, ale aj pre samotných rodičov.

Každý predsa chce pre svoje dieťa to najlepšie, a to občas zahŕňa aj kúpu nových technologických zariadení. Nezáleží na tom, či ste rodič alebo žiak, týchto 7 zariadení by ste mali vlastniť, pretože dokážu výrazne uľahčiť váš život. S výberom vám pomôže spoločnosť Mobilonline, ktorá na svojom e-shope spustila akciu Back To School. Všetko potrebné tak nájdete na jednom mieste.

Smartfón

Život bez smartfónu je v súčasnosti náročný a pre mnohých priam nepredstaviteľný. Na výber máte množstvo značiek a modelov, pričom na e-shope Mobilonline nájdete nielen nové zariadenia, ale aj repasované telefóny. Tie fungujú rovnako ako nové, avšak môžete ich získať oveľa výhodnejšie a lacnejšie. Šetríte tým aj životné prostredie, pretože dávate druhú šancu mobilom, ktoré niekto iný viac nechcel využívať.

Ochrana na mobil

Keď máte smartfón, mali by ste klásť dôraz aj na jeho ochranu. Tá zahŕňa predovšetkým kvalitný obal na telefón a rovnako aj ochranné sklo. Pre študentov budú lákavé určite štýlové kryty na mobil značiek Guess alebo Karl Lagerfeld, ktorými sa môžu pochváliť pred svojimi kamarátmi a spolužiakmi.

Notebook

Pre študentov, ale rovnako aj pracujúcich ľudí, je notebook priam nevyhnutnosťou. Aby sa vám ľahšie prenášal, nemali by ste zabudnúť na správny obal na notebook. Okrem vzhľadu by ste sa mali zaujímať aj o to, aby bolo vaše zariadenie dobre chránené pred prípadným pádom alebo poškriabaním.

Slúchadlá

Slúchadlá môžete využiť počas prestávok v práci či v škole, ale rovnako pri cestovaní. V súčasnosti patria k najobľúbenejším typom bezdrôtové slúchadlá, ktoré sú uložené v praktickom obale. Vďaka tomu sa vám nestane, že ich len tak zabudnete a čo je ešte lepšie, priebežne sa vám budú v puzdre aj dobíjať.

Powerbanka

Každý študent určite ocení powerbanku, vďaka ktorej môže svoj smartfón dobiť kedykoľvek počas dňa. Rovnako ju môžu oceniť ľudia, ktorí si pravidelne zabúdajú niekde nabíjačku, prípadne sa často nachádzajú na cestách. Čím vyššiu kapacitu si zvolíte, tým častejšie budete môcť nabiť svoje zariadenie.

Smart hodinky

Aby ste nemuseli mať svoj mobilný telefón stále na očiach, ideálnou voľbou sú smart hodinky, ktoré vám zobrazia všetky dôležité upozornenia. Už sa vám viac nestane, že zmeškáte dôležitý hovor alebo správu. Okrem toho budete mať prehľad aj o svojom zdraví, spánku a fyzickej aktivite.

USB kľúč

Aby ste mali všetky dokumenty na jednom mieste, nemal by vám chýbať dobrý USB kľúč. V tomto prípade sa neoplatí vyberať ten najlacnejší. Siahnite skôr po lepšom, na ktorý budete môcť rýchlejšie uložiť všetko potrebné. Výhodou je tiež praktické očko, vďaka ktorému môžete umiestniť USB kľúč napríklad na zväzok kľúčov.

V prípade, ak by ste v kategórii Back To School nenašli to, čo ste hľadali, nevynechajte ani kategóriu Bestsellerov. Nájdete v nej tie najpredávanejšie produkty z e-shopu Mobilonline, ktoré robia radosť mnohým spokojným zákazníkom.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Mobilonline.

Prečítajte si aj: