Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Chcete zažiť komfort elektronického objednávania si a platieb priamo pri stole vo vašej obľúbenej prevádzke? S aplikáciou Qerko vám to pôjde jedna radosť. Vstúpte jednoduchým stiahnutím do sveta digitálneho stravovania a plaťte rýchlo, pohodlne a bezpečne.

Kto vyskúšal revolučnú aplikáciu Qerko, ten si ju okamžite zamiloval. Jednoducho priložíte telefón s možnosťou NFC komunikácie alebo si QR kód nascanujete  a následne si ju stiahnete do svojho smartfónu. Šetrenie vášho času sa tak môže začať. Cez QR kód umiestnený na stole v reštaurácii si môžete objednať svoje obľúbené jedlo z jedálneho lístka, ktorý uvidíte priamo v aplikácii. Výhodou pre viacčlennú partiu je, že v aplikácii si môže každý jednoducho vybrať svoje položky a pohodlne za ne zaplatiť. Používanie Qerka šetrí čas tiež obsluhe, ktorá sa tak môže venovať samotnému servisu. Najväčšou úľavou pre hostí je však práve rýchle a jednoduché zaplatenie, vďaka ktorému už viac nebudú musieť vystávať pri pokladni a vyzerať obsluhu v podniku.

Zamýšľate sa, či je platenie cez Qerko bezpečné?

Obavy môžete hodiť za hlavu. Qerko je bezpečná fintech aplikácia licencovaná Českou národnou bankou. „Qerko pôsobí na slovenskom trhu od roku 2022 a dnes sa rozširuje do ďalších krajín Európskej únie. Pri používaní QR kódu si ho ľudia môžu hneď spojiť s Qerkom vďaka veľkému zelenému písmenu „Q“ v jeho strede. Qerko je aplikácia, nie webová stránka. Ak by vás pri platbe cez aplikáciu Qerko chcel niekto okradnúť, je to priam nemožné. V aplikácií Qerko jasne vidíte účet s položkami, a teda viete, za čo platíte. Naopak podvodný e-mail alebo SMS správa vás môže presmerovať na webovú stránku, ktorá pripomína legitímny web, a práve na ňom môže dôjsť k podvodu,“ objasňuje Viktor Tecl, country manager Qerka na Slovensku. Platenie Qerkom je jednoduché, rýchle a hlavne dobre zabezpečené. Obavy zo zneužitia platobnej karty sú teda naozaj neopodstatnené.

Qerko kód v novom vizuáli

Zakladatelia inovatívnej gastro aplikácie pracovali dlhé mesiace na vývoji dokonalého Qerko kódu, ktorý bude funkčný a zároveň vizuálne dobre pôsobiaci na stole vo vašich obľúbených reštauráciách. Nový Qerko kód vyniká svojím 2x silnejším NFC čipom, ktorý sa po priložení mobilom načíta rýchlejšie, a to aj z väčšej vzdialenosti. Ľahkému načítaniu napomáha tiež matná antireflexná vrstva spolu s odolným plexisklom, vďaka ktorému Qerko kód odolá nástrahám každodennému ruchu v gastro zariadeniach či nepriaznivému počasiu. Na doplnkovej samolepke v novom Qerko kóde nájdete jasné informácie o tom, čo Qerko je a na čo slúži. Nový dizajn je štýlový a moderný, čo ocenia zákazníci gastro prevádzok rovnako ako ich majitelia.

Ak ste si Qerko ešte neskúsili, môžete tak urobiť napríklad v prevádzkach Kolkovňa Eurovea, Kolkovňa River Park či coworking priestore The Spot v Bratislave. K spokojným prevádzkam sa zaradil aj gigant Burger King na Laurinskej ulici v Bratislave, v ktorom sa dokonca môžete ponúknuť aj špeciálnym Qerko menu. Kto vyskúšal Qerko, ten vie, ako chutí pravá revolúcia v gastro sektore.

Značky: