Do vedenia spoločnosti HPE Slovakia bol vymenovaný Zdenko Böhmer, ktorý je odteraz zodpovedný za riadenie prevádzky spoločnosti, riadenie obchodných výsledkov vo všetkých segmentoch podnikanie a budovanie silných vzťahov so zákazníkmi a partnermi.

Zdenko nastúpil do organizácie, teraz spoločnosti HPE, už v roku 2001 a hoci svoju dlhoročnú kariéru v spoločnosti na niekoľko rokov prerušil, na pozíciu riaditeľa krajiny prináša viac ako 30-ročné skúsenosti v IT odvetví. Spolieha sa na svoje manažérske schopnosti a podľa vlastných slov kladie dôraz na otvorenú komunikáciu, tímovú prácu a hľadanie riešení problémov. V minulosti viedol spoločnosť DXC Technology a zastával aj pozíciu Business Line Manager v spoločnosti Eviden. Spoločnosť HPE a predtým HP, však počas jeho kariéry zohrávali veľmi dôležitú úlohu. „Som veľmi rád, že sa po niekoľkých rokoch môžem vrátiť do spoločnosti HPE a prevziať takú dôležitú a zodpovednú úlohu. Spoločnosť HPE Slovakia má na trhu veľmi dôležité postavenie, a mojím cieľom bude ďalej rozvíjať spoluprácu s našimi partnermi a hľadať nové možnosti partnerstiev. Zároveň sa chcem zamerať na dianie v spoločnosti, spokojnosť našich zamestnancov a posilňovanie našej firemnej kultúry,“ povedal novovymenovaný generálny riaditeľ HPE Slovensko Zdenko Böhmer.

Zdenko BöhmerZdroj: HPE
Zdenko Böhmer

Spoločnosť Hewlett Packard Enterprise je nielen na Slovensku známa svojimi odbornými znalosťami a špičkovými technologickými a edge to cloud riešeniami pre podniky. Vďaka dlhoročnej spolupráci so širokou škálou obchodných partnerov a distribútorov, ktorá často prerástla do strategických partnerstiev, poskytuje HPE Slovakia mimoriadne široké portfólio riešení, ako sú podnikové siete, úložiská, zariadenia pre dátové centrá, softvér, cloud a AI rešenie, výpočetných clusterov, analýzy dát a ďalšie.

Spoločnosť HPE je celosvetovo jedným z najväčších výrobcov informačných technológií, ktorý stavia na desaťročiach vývoja a inovácií. Svojim zákazníkom poskytuje jedinečné riešenia s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti cloudových platforiem, pomáha im rozvíjať nové obchodné modely a zlepšovať celkový prevádzkový výkon. Spoločnosť HPE tiež sleduje trendy v oblasti IT, ako je napríklad širšie využívanie umelej inteligencie, a neustále pracuje na nových riešeniach a zariadeniach, aby ich pomohla zaviesť podnikovým zákazníkom.

Článok bol uverejnený v rámci platenej spolupráce.

Značky: