Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zimné obdobie je z pohľadu starostlivosti o zdravie azda najnáročnejšie.

Najmä v chladných mesiacoch je veľmi dôležité pozorne sledovať náš zdravotný stav, aby sme predišli rôznym chorobám a vírusom, ktoré číhajú v tomto období vo zvýšenej miere. Ako sa však dá neustále sledovať indikátory zdravia, a zároveň – ako sa počas chladných mesiacov motivovať k fyzickej aktivite? So smart pomocníkom, ako sú hodinky Watch GT 3 SE od Huawei, je to omnoho jednoduchšie, ako sa môže na prvý pohľad zdať.

Zdravie na prvom mieste

Huawei Watch GT 3 SE sú hodinky s množstvom inteligentných monitorovacích funkcií, ktoré vám pomôžu sledovať vaše zdravie nielen v zime, ale v každom ročnom období. Ako aj ďalšie modely smart hodiniek Huawei, aj táto novinka prichádza s podporou aplikácie Huawei Health (Zdravie), ktorá uľahčuje monitorovanie všetkých dôležitých činností a hlavne – umožňuje mať všetky údaje na jednom mieste, prístupné kedykoľvek z vášho telefónu. A čo je najdôležitejšie, hodinky aj aplikáciu prepojíte so smartfónom ktorejkoľvek značky, bez ohľadu na to, či ide o operačný systém Android alebo iOS.

Na základe nameraných údajov vám bude aplikácia posielať denné pripomienky ako upozornenie na pravidelný príjem vody, dychové cvičenia v stresových situáciách, a tiež pravidelné cvičenie, aby ste si mohli ľahšie vypestovať zdravé životné návyky.

Myslia aj za vás

Všetci si uvedomujeme, aké dôležité je zostať hydratovaný počas horúcich mesiacov. No keď príde zima, je ľahké zabudnúť na pravidelný pitný režim. To, že nie sme smädní, neznamená, že má naše telo dostatok vody. Huawei Watch GT 3 SE vám budú pravidelne pripomínať, aby ste pili dostatočné množstvo vody, čo napomáha správnej funkcii všetkých orgánov. Fungujú ako osobný zdravotný asistent, a to všetko z pohodlia vášho zápästia.

Smart pohyb aj v zime

Téma pohybu v zimných mesiacoch je ešte o to aktuálnejšia, že sa s ním spája množstvo novoročných predsavzatí. Skvelým pomocníkom na ceste k ich splneniu sú práve smart hodinky – pomôžu vám nastaviť si ciele a čo je dôležitejšie, nielen ich postupné plnenie merať, ale aj motivovať k nemu. Či už je vašou voľbou návšteva fitka, určitý počet krokov denne či beh na bežeckom páse – všetky tieto aktivity sú bez problémov realizovateľné aj v tomto ročnom období.

Ak ste fanúšikom zimných športov, Watch GT 3 SE ponúkajú vylepšené funkcie monitorovania vonkajšieho tréningu, ktoré sú ideálne na zimné mesiace. V menu nájdete viac ako 100 cvičebných režimov, vrátane niekoľkých profesionálnych tréningových režimov a 12 outdoorových aktivít. Nechýbajú populárne horské aktivity, ako napríklad horolezectvo, lyžovanie, snowboarding či bežecké lyžovanie.

Spánok ako v bavlnke

Spánok hrá veľkú úlohu pri udržiavaní zdravého životného štýlu. Smart hodinky sú vybavené technológiou monitorovania spánku Huawei TruSleep™, ktorá bola vyvinutá na dôkladné monitorovanie spánkovej aktivity nositeľa. Aplikácia automaticky monitoruje štádia spánku, srdcového tepu v reálnom čase, monitoruje dýchanie a poskytuje komplexnú analýzu kvality spánku bez toho, aby vás v noci hodinky akokoľvek rušili.

Huawei Watch GT 3 SE automaticky monitorujú dĺžku spánku a štruktúru spánku (vrátane ľahkého spánku, hlbokého spánku, REM fázy a bdenia). Taktiež vedia presne identifikovať šesť typických problémov so spánkom vrátane ťažkostí so zaspávaním, ľahkého prebúdzania v noci, skoré zobúdzania, nepravidelného spánia a poskytujú stovky návrhov a personalizovaných služieb na zlepšenie kvality spánku.

Osobný asistent za výhodnú cenu

Batéria novinky vydrží na jedno nabitie v závislosti od intenzity používania až dva týždne, rozhodne sa tak nemusíte báť, že by vám počas obľúbených aktivít došla “šťava”. Hodinky navyše potešia aj príjemnou cenovkou – môžu byť vaše už za 189 eur.

Značky: