Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť sa tiež umiestnila na prvom mieste v produktových inováciách, partnerstve a riadených a cloudových službách

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS, distribútor riešení N-able na českom a slovenskom trhu, oznámila, že spoločnosť CRN® už druhý rok po sebe vyhlásila N-able za víťaza v kategórii RMM platformy pre MSP v rámci prestížneho reportu CRN Annual Report Card (ARC) Awards 2022. N-able sa umiestnil na prvom mieste v podkategóriách Produktová inovácia, Partnerstvo a Riadené a cloudové služby, vďaka čomu prekonal svojich konkurentov a zaistil si celkové víťazstvo.

Ocenenia ARC Awards, ktoré sú známe ako jedny z najprestížnejších ocenení v odbore IT, ponúkajú poskytovateľom riešení dôležitú spätnú väzbu, ktorá vyzdvihuje úspešných výrobcov technológií za vytváranie produktových ponúk zameraných na partnerský kanál, vývoj silných partnerských programov a budovanie dlhodobých úspešných vzťahov s poskytovateľmi riešení.

Ocenenia prichádzajú po roku, v ktorom N-able naďalej investoval do svojich dvoch vlajkových platforiem na vzdialený monitoring a správu (RMM). Na trh nedávno uvedený N-able N-sight™ RMM kombinuje RMM so službami Take Control a MSP Manager, a poskytuje tak ucelené komplexné riešenie, ktoré pomôže MSP partnerom rýchlo začať a efektívne škálovať. N-central® je navrhnutý pre väčších MSP poskytovateľov, ktorí chcú rýchlo rásť a umožňuje štandardizáciu a orchestráciu v meradle, ktoré zaistí dostatočnú personalizáciu, automatizáciu, detailnejší monitoring, inteligentnejšie záplatovanie a integráciu.

„Ocenenia ARC sú pre nás najvyššou poctou, pretože sú založené priamo na hlasovaní partnerov a podčiarkujú naše úsilie vo vývoji inteligentných a efektívnych riešení,“ povedal John Pagliuca, generálny riaditeľ spoločnosti N-able. „Od rozšírenej cloudovej stratégie, cez detailné zameranie na bezpečnosť a zvýšené investície do našich RMM platforiem, až po široké spektrum programov, ktoré idú nad rámec technológie, sa neustále snažíme posunúť úspech našich partnerov na vyššiu úroveň. Sme vďační CRN za realizáciu týchto ocenení a blahoželáme všetkým tohtoročným víťazom.“

Ocenenia ARC sú založené na prieskume realizovanom prostredníctvom výhradne pozvaných respondentov, ktorý organizuje spoločnosť The Channel Company. V aktuálnom ročníku boli zaradené odpovede od 3 000 poskytovateľov, ktorí hodnotili 82 výrobcov na základe štyroch kritérií: produktové inovácie, podpora, partnerstvo a riadené cloudové služby. Ocenenia boli udelené v 25 hlavných produktových kategóriách v technologických oblastiach kľúčových pre úspech partnerského biznisu.

Informácie o výsledkoch CRN 2022 ARC môžete nájsť on-line na www.CRN.com/ARC a sú uvedené v októbrovom vydaní CRN Magazine.

Viac o ponuke RMM riešení od N-able môžete získať na lokálnych stránkach https://www.zebra.cz/produkty-n-able/.

Značky: