Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť ZEBRA SYSTEMS oznámila, že sa stala distribučným partnerom (Distribution Partner) spoločnosti Virtuozzo, globálnym poskytovateľom hybridnej virtualizácie, ukladania a cloudových softvérových riešení na českom a slovenskom trhu.  ZEBRA SYSTEMS, ktorá je distribútorom s pridanou hodnotou riešení Acronis, GFI Software, N-able a Cloudflare týmto rozširuje svoje portfólio o ďalšiu významnú značku v oblasti IT správy a bezpečnosti.

ZEBRA SYSTEMS bude v oboch krajinách zodpovedná za dodávky kompletného radu produktov vrátane Virtuozzo Hybrid Infrastructure, Virtuozzo Hybrid Server a Virtuozzo Hybrid Cloud. Softvérové riešenia Virtuozzo ponúkajú poskytovateľom MSP a cloudových služieb cenovo efektívny spôsob spustenia cloudových služieb, ktoré presnejšie odpovedajú na požiadavky ich zákazníkov.

„Sme potešení, že môžeme rozšíriť svoje portfólio o značku Virtuozzo, ktorá dopĺňa riešenia dostupné našim partnerom a poskytovateľom služieb,“ povedal Zdeněk Bínek, riaditeľ spoločnosti ZEBRA SYSTEMS. „Najmä dnes, kedy registrujeme rastúci dopyt po riadených a cloudových službách, vidíme riešenia Virtuozzo ako dôležitú technológiu, ktorá je komplementárna k našej ponuke a ktorá našej spoločnosti umožní byť na trhu ešte úspešnejšou.“

Viac informácií o riešení Virtuozzo

Značky: