Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

S každým dúškom zeleného čaju sa do tela dostávajú životodarné antioxidanty, ktoré pôsobia na organizmus ako elixír mladosti a štít proti mnohým zdravotným problémom v jednom. Zelený čaj je nielen zdravý, ale aj veľmi chutný a jemný nápoj, ktorý možno správnou prípravou doviesť k úplnej chuťovej dokonalosti. Dopriať si zelené povzbudenie z ručne zbieraných čajových lístkov môžete vďaka tradičnému zelenému čaju Sir Winston Tea od TEEKANNE, a to aj v osviežujúce variante s citrónom.

Tradičné čajové posedenie je v Anglicku stále obľúbeným zvykom, ktorý si možno dopriať aj s klasickým zeleným čajom Sir Winston Green Tea. Ručne zbierané čajové lístky v sebe skrývajú povzbudzujúce látky na čele s kofeínom, ale aj antioxidanty, ktoré zabraňujú starnutiu buniek a z tela odvádzajú nebezpečnej voľné radikály. Zelený čaj od TEEKANNE ponúka harmonicky jemnú chuť, a to aj v príjemne sviežej citrónovej verzii Sir Winston Green Tea Lemon.

Posedenie so šálkou zeleného čaju si môžete vďaka praktickému baleniu v nálevových vreckách dopriať kedykoľvek a kdekoľvek a vždy budete mať istotu, že vás čaká nadmieru príjemný čajový zážitok. Aby ste si chuťové odtiene tohto zeleného nápoja mohli vychutnať čo najlepšie, odporúča sa čaj zaliať mäkkou vodou s teplotou približne 80 °C a neprekročiť potom odporúčanú dobu lúhovania. Tak sa môže správne rozvinúť arómu a zároveň zabránite tomu, aby chuť získala príliš dlhým lúhovaním na horkosti. Čaj Sir Winston Green Tea chutí najlepšie z porcelánového hrnčeka, ideálne z toho, ktorý máte práve vy zo všetkých hrnčekov v poličke najradšej.

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.