ZENS Portable Audio Speaker Wireless Charger je unikátna kombinácia prenosného Bluetooth reproduktora a bezdrôtovej nabíjačky. Nabíjacia plocha je umiestnená na hornej strane zariadenia, takže na prvý pohľad by ste ani nepovedali, že reproduktor funguje aj ako nabíjačka. Podporuje však technológiu Qi, takže môžete pomocou neho nabíjať smartfóny s týmto štandardom – či už ide o vlajkové lode od Samsungu alebo o nové iPhony 8 a iPhone X. Treba však počítať s tým, že úplne nabitie batérie telefónu môže trvať až 3,5 hodiny.

ZENS Portable Audio Speaker Wireless Charger v sebe obsahuje 4500 mAh batériu, ktorá slúži na prevádzku reproduktora a v prípade nabíjania sa používa na presun energie do telefónu. Nabíjanie reproduktora zabezpečuje micro USB port. O reprodukciu zvuku sa starajú dva 5 W reproduktory. Kvalita zvuku je dobrá, spokojní sme boli aj s maximálnou hlasitosťou. Nejde o reproduktor, ktorý ozvučí celú párty, avšak vzhľadom k jeho rozmerom a viacúčelovému využitiu hrá dobre.

Cena: 59,90 EUR
Zapožičal: WESTech

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit