Verbatim predstavil inovatívny rad stmievateľných Classic A retrofit LED žiaroviek využívajúci Mirageball, patentovanú optickú technológiu od Mitsubishi Chemical. Žiarovky poskytujú najlepšie svetlo do všetkých smerov vo svojej triede bez nežiaducich tieňov či kruhov.

VER088-Mirageball-52322-Product_nowatVďaka využitiu unikátnej sférické šošovky vytvorenej procesom formovania dvoch farieb poskytuje Mirageball Classic A LED jedinečne jemné osvetlenie, ideálne pre stojace lampy alebo do nástenných svietidiel, kde je potrebné rovnomerné svetlo so širokým uhlom vyžarovania. Stmievateľná žiarovka Mirageball navodzuje príjemné prostredie a harmonický kontrast, ktorý doplňuje intímne osvetlenie použité v rovnakom priestore.

Vector Smart Object1„Vďaka využitiu odborných znalostí Mitsubishi Chemical prináša táto najčerstvejšia inovácia skutočne rovnomerné svetlo bez nepríjemných kruhových tieňov, čím prekonáva všetky konkurenčné produkty na trhu. Výsledný elegantný a atraktívny svetelný efekt ponúka novú úroveň kvality a premení každú izbu na útulné a pohodlné miesto,“ vysvetľuje Dick C. Hoogerdijk, generálny manažér LED EUMEA spoločnosti Verbatim.   

Pre zaistenie dodatočnej teploty a atmosféry osvetlenia poskytujú LED žiarovky Mirageball farebnú teplotu 2500 K, teda nižšiu ako 2700 K alebo 3000 K typickú pre žiarovky CLASSIC A.

Žiarovka Verbatim Mirageball Classic A E27 LED (produktové číslo 52322) sa distribuuje B2B kanálmi v celej Európe, na Blízkom východe a v Afrike.

Značky: