Microsoft Office je už desaťročia podporným systémom pre nespočetné množstvo študentov a profesionálov.

Office Professional 2021 je jeho najaktuálnejšia verzia pre Windows a ponúka všetky aplikácie na zvýšenie produktivity, na ktoré sa mnohí z nás naďalej spoliehajú pri plnení pracovných a domácich úloh. Ak patríte do tohto tábora, využite tento špeciálny, časovo obmedzený letný výpredaj Godeal24 a túto doživotnú licenciu na Microsoft Office Professional 2021 získate len za 28,75 € (bežne 299 €) s kódom „GG62“ práve teraz. Toto vydanie balíka Microsoft Office vám poskytuje doživotný prístup k programom Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher a Access.

Táto licencia je vhodná na jednorazové stiahnutie pre doživotný prístup na počítači so systémom Windows podľa vášho výberu. Nákupom získate aj neobmedzený prístup k zákazníckej podpore spoločnosti Microsoft. Pozrite si túto ponuku na MS Office 2019 Professional, ktorý stojí len 20 € a ponúka všetky rovnaké funkcie okrem Teams.

Najlepšia hodnota! 62% zľava na Microsoft Office! (Coupon code „GG62“)

Inovácia operačného systému je skvelý spôsob, ako poskytnúť staršiemu zariadeniu niektoré z funkcií novšieho počítača. Windows 11 Professional môžete získať len za 13,55 € (reg. 199 €) na Godeal24 práve teraz. S novo pridanými funkciami AI, ako je Windows Copilot, ktorý vám pomáha navigovať v rôznych úlohách, Windows 11 Pro pomáha zefektívňovať a organizovať váš pracovný tok a podľa toho oddeľuje vaše údaje. Získajte bezproblémovú integráciu seba alebo svojho tímu a najnovších funkcií operačného systému za akciové ceny.

Obrovská zľava na OS Windows: (coupon code „GG50“)

Získajte cenovo výhodné balíčky so ZĽAVOU 62 %: (coupon code „GG62“)

Až 50 % zľava na viac Windows a Office! (coupon code „GG50“)

Viac PC nástrojov za najlepšiu cenu!

V Godeal24 môžete ušetriť veľa času a peňazí so zľavnenými licenciami spoločnosti Microsoft, významným softvérom na zabezpečenie IT a ďalšími počítačovými nástrojmi. Získajte OS Windows a MS Office za bezkonkurenčnú cenu. Zažite bezproblémové nakupovanie s digitálnym doručením Godeal24, ktoré vám softvér pošle priamo na váš e-mail v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Navyše s hodnotením TrustPilot 98 % Excellent a 24/7 odbornou technickou podporou si môžete byť istí kvalitou produktu, ktorý kupujete.

Godeal24 sľubuje, že ponúka 24/7 profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete bez problémov používať!

Kontaktujte Godeal24: service@godeal24.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Godeal24.

Značky: