Balík MS Office je jedným z najobľúbenejších softvérov spoločnosti Microsoft. Či už ste študent alebo profesionálny pracovník, pri štúdiu a práci potrebujete Office. Ako viete, existuje mnoho rôznych verzií balíka Office, existuje predplatená verzia Microsoft 365, na jej používanie potrebujete predplatné, a existuje trvalá verzia balíka Office, stačí zaplatiť jednorazový poplatok a môžete ju používať stále.

Tieto verzie sú bežnejšie: Office 2021 Home a Business, ktorý je najlepší pre domácnosti a malé firmy, ktoré potrebujú využívať všetky klasické aplikácie balíka Office a e-mailového klienta Outlook. Office 2021 Home and Student je určený pre rodiny a študentov, ktorí potrebujú využívať všetky základné funkcie, ktoré ponúka balík Office. Office 2021 Professional je najpoužívanejší a najpraktickejší. Jeho funkcie sú kompletnejšie a výkonnejšie a je cenovo výhodnejšou voľbou pre jednotlivcov alebo firmy.

Oficiálna cena balíka Office 2021 Pro u spoločnosti Microsoft je 439,99 $ a v zľavovej akcii Godeal24 si ho môžete kúpiť len za 25,61 €. Pri kúpe viacerých kusov si môžete kúpiť originálnu doživotnú verziu Office 2021 Pro už za 13,32 €. Nezabudnite použiť zľavový kód, aby ste získali 62 % zľavu! Nielen zľavy na operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office, ale aj mnohé zľavy na počítačové nástroje, komplexné riešenie problémov s počítačovým softvérom!

62 % VYPNUTÉ! Microsoft Office 2021 od 13,32 € (kód kupónu „TW62“)

50 % ZĽAVA! Originálny operačný systém Windows (kód kupónu “ TW50″)

62 % off na balíky a viac MS Office (kód kupónu “TW62“)

>>> Získajte viac Bundle

Praktický softvér pre počítačové nástroje:

>>> Získajte ďalšie nástroje

Godeal24 je predajca licencií Microsoft a hlavného softvéru na zabezpečenie IT, ktorý vám umožňuje zakúpiť si operačný systém Windows a kancelársky balík MS Office za zvýhodnené ceny, ako aj užitočné počítačové nástroje, ako sú série IOBIT, softvér Ashampoo, Disk Drill a mnohé ďalšie. Ušetrite až 90 %! Licencie sú 100 % originálne a pravé. Godeal24 pozná „históriu“ každej predávanej licencie a používatelia ich môžu bez problémov používať. Z tohto dôvodu sú licencie, ktoré možno zakúpiť na Godeal24, „doživotné“, t. j. možno ich používať bez obmedzenia: operačný systém bude aktualizovaný a podporovaný spoločnosťou Microsoft počas celej doby jeho životnosti.

Spoľahlivosť spoločnosti Godeal24 sa plne odráža v jej dobrej povesti na internete a v mnohých pozitívnych recenziách na TrustPilot, kde je spoločnosť v 98 % recenzií hodnotená ako „vynikajúca a skvelá“. Je to vďaka kvalite nákupného zážitku a mnohým výhodám, ktoré obchod ponúka: okrem možnosti vybrať si z mnohých originálnych produktov so zľavami až 90 % vám digitálne doručenie umožní získať softvér priamo na vašu e-mailovú adresu v priebehu niekoľkých sekúnd od nákupu. Je to veľmi pohodlný spôsob doručenia pre kupujúceho.

Spoločnosť Godeal24 sľubuje, že ponúka nepretržitú profesionálnu technickú podporu a doživotný popredajný servis a že produkt môžete používať bez problémov!

Kontakt na Godeal24: service@godeal24.com

Článok vyšiel v rámci platenej spolupráce.

Značky: