Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Tohtoročný výstup Mercedes-Benz Cars & Vans na medzinárodnom autosalóne vo Frankfurte sa bude niesť v znamení trvalo udržateľných riešení budúcnosti mobility. Živý prenos s množstvom svetových premiér a highlightov bude možné sledovať online na platforme Mercedes me media.

Stredobodom pozornosti bude svetová premierá koncepčného vozidla, ktoré je flexibilnou, na zákazníka orientovanou a trvalo udržateľnou víziou značky EQ – produktovej a technologickej značky Mercedes-Benz.

Živý prenos z tlačovej konferencie, ktorá sa bude konať v utorok 10. septembra o 9:20 hod., bude možné sledovať online na https://media.mercedes-benz.com/iaa2019. Na tomto neustále aktualizovanom media hube budú k dispozícii tlačové materiály, fotografie a filmy ohľadom noviniek od vynálezcu automobilu.

Mercedes me media má už 2 roky

Presne pred dvoma rokmi bola spustená online platforma Mercedes me media na Medzinárodnom autosalóne vo Frankfurte 2017. Predstavuje digitálnu službu pre novinárov obsahujúcu užitočné informácie o novinkách, témach a eventoch Mercedes-Benz Cars & Vans.

Živé vysielanie z viacerých uhlov s funkciou snímania obrazovky umožňuje zažiť podujatia z ľubovoľného miesta na svete bez nutnosti cestovať po celom svete – šetrí to čas a chráni životné prostredie. Viacjazyčné živé prepisy prejavov, ako aj integrácia živých prenosov na webové stránky tretích strán, sú len niektoré z ďalších inovatívnych funkcií, ktoré sa neustále dopĺňajú. Po prihlásení môžete obľúbený obsah uložiť a rýchlejšie nájsť. Okrem toho majú používatelia možnosť sťahovať texty, fotografie a videá alebo ich priamo zdieľať. Bez ohľadu na živú komunikáciu z podujatí sa najnovšie správy sprístupňujú prostredníctvom Newsfeedu. Voľne prístupná platforma je k dispozícii kedykoľvek a kdekoľvek na svete, rovnako ako aplikácia pre mobilné zariadenia. Akreditovaní zástupcovia médií dostanú aj personalizované informácie týkajúce sa podujatí vrátane programu, informácií o testovacích trasách, novinkách vo vozidlá ako aj tlačové podklady, ktoré sa týkajú ich účasti na podujatiach.

Od nedávna nájdete všetky novinky aj na Twitteri: @mb_press. Nový kanál dopĺňa komunikáciu s médiami a dáva možnosť dozvedieť sa viac o všetkých aktuálnych témach a udalostiach týkajúcich sa Mercedes-Benz Cars & Vans.