Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Samsung prináša revolučné riešenie pre vaše podnikanie a vzdelávanie. Nové interaktívne displeje Flip Pro ponúkajú bezprecedentný zážitok z kreslenia a umožnia viacdotykové ovládanie pre až 20 používateľov. Samsung QMC series 55”, s ultratenkým profilom a hyperrealistickým zobrazením, prináša zmenu vo vašom podnikaní. A ak hľadáte inovatívnu novinku, s ktorou urobíte dojem, môžete siahnuť po Samsung The Wall s modulárnou konštrukciou.

Samsung Flip Pro Interactive Display

Hľadáte vzdelávací nástroj bez hraníc? Potrebujete multifunkčné zariadenie, ktoré vám umožní plánovať a tvoriť prakticky čokoľvek? Samsung Flip Pro je presne to, čo hľadáte. S jeho režimom pre pero a štetec, s možnosťou mazania prstom a širokou paletou nástrojov sa vaše nápady stanú skutočnosťou.

Samsung Flip Pro ponúka displej s univerzálnou konektivitou, inteligentným softvérom, pokročilými funkciami a najrýchlejšou odozvou na trhu s 2048 tlakovými bodmi. Toto zariadenie poskytuje realistický zážitok z kreslenia, ktorý v jednom okamihu môže ovládať až 20 ľudí. Táto interaktívna obrazovka sa stane vaším spoľahlivým partnerom pre prácu akéhokoľvek druhu a navyše vám zaistí dostatok miesta pre ďalšieho účastníka počas videokonferencie.

Výhodou Samsung Flip Pro Interactive Display je aj antimikrobiálny povrch a odolný film chrániaci pred poškodením, takže nemusíte mať obavy o bezpečnosť vášho zariadenia. Táto univerzálna obrazovka vám umožní bez obmedzenia tvoriť a napĺňať vaše nápady.

Samsung QMC series 55”

Pripravte sa na novú éru digitálnej revolúcie s novým displejom Samsung QMC series 55″. Tento prelomový produkt je pripravený čeliť akýmkoľvek výzvam, ktoré naň čakajú. Jeho ultratenký profil s rozmermi iba 28,5 mm upúta vašu pozornosť a nepustí ju. Avšak nejde len o minimalistický dizajn, pod týmto elegantným vzhľadom sa skrýva ohromujúci výkon a schopnosť generovať hyperrealistické zobrazenie, vďaka ktorému budete mať problém rozoznať digitálny obraz od skutočnosti.

Displeje QMC sú navyše vybavené kvalitnými antireflexnými panelmi, ktoré zaisťujú perfektnú viditeľnosť z akéhokoľvek uhla a v akúkoľvek dennú dobu. Táto technológia umožňuje podnikom efektívne zdieľať presné informácie na strategických miestach, ako sú letiská alebo stanice.

Vďaka rýchlemu bezdrôtovému pripojeniu môžete bez problémov spolupracovať s niekoľkými obrazovkami. Funkcia SmartView+ umožňuje zdieľanie obrazovky bez potreby káblov, čo zaisťuje hladkú spoluprácu. Používatelia môžu teraz aktivovať funkciu zdieľania obrazovky na začiatku schôdze, čo umožňuje moderátorovi schôdze ľahko prepínať medzi obrazovkami jedným kliknutím.

A, samozrejme, obrazovky Samsung sú vybavené intuitívnym softvérovým rozhraním, ktoré zaisťuje jednoduchú a pohodlnú konektivitu naprieč celým Samsung ekosystémom.

Samsung The Wall

Hľadáte cestu, ako sa stať súčasťou technologického pokroku? Vďaka novým digitálnym obrazovkám Samsung The Wall budete nielen súčasťou inovácie, ale budete ju aj viesť. Tieto obrazovky ponúkajú dokonalý obraz, kvalitné spracovanie a predovšetkým unikátnu vlastnosť meniť tvar vďaka modulárnej konštrukcii.

Začiatok práce s týmto zariadením je jednoduchý, pretože jeho inštaláciu zvládne prakticky ktokoľvek. To isté platí pre nastavenie a konfiguráciu. Displej The Wall je vybavený All-in-One modulom, ktorý je integrovaný priamo v displeji. To eliminuje potrebu zložitých nastavení a umožňuje vám začať ho používať takmer okamžite. Balenie navyše obsahuje všetko potrebné na jeho okamžité nasadenie – od ovládacieho modulu cez nástenný držiak a reproduktory až po dekoratívne rámčeky. Nestrácate tak čas a peniaze nákupom ďalšieho príslušenstva a môžete sa plne sústrediť na to, ako obrazovku využívať čo najefektívnejšie.

All-in-One displej The Wall je ideálny spoločník do akéhokoľvek profesionálneho prostredia – či už ho využijete v automobilovom priemysle, korporátnom prostredí, vo vládnej inštitúcii, v zdravotníckom zariadení, pohostinstve alebo obchode, The Wall sa dokáže prispôsobiť vašim potrebám. Jeho univerzálnosť a špičková technológia vám umožní byť vždy o krok vpred a maximálne využiť možnosti, ktoré teraz ponúkajú digitálne obrazovky.

Značky: