Zmena adresy a kontaktných údajov znamená neraz aj potrebu nahlásiť nové informácie viacerým úradom či inštitúciám. Medzi tie patrí aj banka alebo poisťovňa. ČSOB preto svojim klientom prináša ďalšiu užitočnú novinku. Svoje údaje si môžu po novom zmeniť veľmi jednoducho online, priamo v mobilnej aplikácii ČSOB SmartBanking. Nie je to ale jediná novinka, ktorú prináša aktualizácia aplikácie. Priamo z mobilu si totiž klienti vedia vybaviť už aj kreditnú kartu alebo povolené prečerpanie na účte.    

Mať v banke alebo v poisťovni uvedené správne kontaktné údaje, je mimoriadne dôležité. Komunikácia medzi klientom a finančnou inštitúciou je následne rýchlejšia a efektívnejšia. Klient dostáva všetky potrebné informácie včas. Kvôli zmene kontaktných údajov však už po novom nie je nutné chodiť osobne do pobočky. Korešpondenčnú adresu, telefónne číslo  či emailovú adresu si totiž klienti môžu zmeniť priamo v aplikácii ČSOB SmartBanking.

Funguje to úplne jednoducho, klient si prostredníctvom služby „Môj profil“  v aplikácii vyplní nové údaje a odošle žiadosť na spracovanie. Zmenu údajov mu ČSOB potvrdí aj emailom. Adresu si môžu meniť klienti s produktami v banke, ako aj poisťovni. 

Kreditná karta alebo povolené prečerpanie účtu online

Cieľom ČSOB je prinášať neustále riešenia, ktoré klientom zjednodušujú ich každodennú správu financií a šetria čas. Preto po stiahnutí najnovšej aktualizácie mobilnej aplikácie môžu požiadať aj o vydanie kreditnej karty, priamo z pohodlia domova. Funguje to veľmi jednoducho – ak majú klienti predschválený úverový limit, priamo v aplikácii si vyberú typ karty, spôsob splácania úveru z karty, ako aj doplnkové služby (poistenie ku karte). Kartu im banka následne doručí podľa želania domov alebo do pobočky.

Nielen pred Vianocami klienti ocenia možnosť využiť povolené prečerpanie na účte. ČSOB rozšírila funkcie aplikácie ČSOB SmartBanking aj o možnosť jeho zriadenia, prípadne navýšenia. Najnovšiu verziu aplikácie ČSOB SmartBanking nájdu používatelia OS Android aj iOS na oficiálnych marketoch. 

6 rokov ČSOB SmartBanking

ČSOB priniesla svoju mobilnú aplikáciu ČSOB Smartbanking na trh presne pred šiestimi rokmi. Odvtedy sa počet jej funkcií výrazne zvýšil a pribudli také, ktoré si klienti v tom čase vedeli len ťažko predstaviť. Napríklad správa a sledovanie investícii, na trhu unikátne mimoriadne splátky za úver či uzavretie cestovného poistenia jedným prstom priamo cez mobil. ČSOB SmartBanking sa aj vďaka tomu zaradil k bankovým aplikáciám s najvyššou penetráciou v Strednej Európe.

Značky: