Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Zaujíma vás, ako efektívnejšie organizovať úlohy, aby sa zlepšila spolupráca v rámci tímu a medzi zamestnancami?

Zoho Corporation, globálna technologická spoločnosť, predstavila ďalšiu inováciu, platformu Trident, ktorá je súčasťou riešenia Zoho Workplace.

Zoho Workplace je jednotná kancelárska platforma. Jeho nástroje na spoluprácu, zvyšovanie produktivity a komunikáciu so zamestnancami poskytujú flexibilný a plnohodnotný balík. Zahŕňa firemný e-mail a cloudové kancelárske aplikácie. Počet používateľov služby Zoho Workplace sa za posledný rok zvýšil o 30 % na viac ako 16 miliónov používateľov. Počet migrácií zo spoločností Google, Microsoft a GoDaddy do Zoho Workplace sa v roku 2022 takmer zdvojnásobil.

Zoho Workplace SKZoho Workplace SKZdroj: Zoho
Zoho Workplace

„Rastie dopyt podnikov po cenovo dostupných riešeniach tímovej spolupráce, ktoré ponúkajú najvyššie štandardy ochrany súkromia používateľov,“ myslí si Martin Klocok zo spoločnosti Pro Futuro Consulting, ktorá je autorizovaným implementačným partnerom spoločnosti Zoho.

 „Veľké aj menšie spoločnosti prechádzajú na hybridnú digitálnu prácu. Úlohou aplikácie Zoho Workplace je zjednotiť prácu tak, aby hranice medzi aplikáciami zmizli. Je potešujúce, že do rodiny Zoho pribudlo množtvo nových spoločností, ktoré používajú Zoho Workplace ako svoj prevádzkový model,“ hovorí Sridhar Iyengar, výkonný riaditeľ spoločnosti Zoho Europe.

Zoho Trident je nové riešenie pre spoluprácu a komunikáciu, ktoré na jednom mieste spája poštu, messenger, audio/video hovory, kalendár, úlohy a ďalšie funkcie. Je to tiež natívna e-mailová a chatová aplikácia spoločnosti Zoho.  

Zoho Workplace SKZdroj: Zoho
Zoho Workplace

Ďalšie nové funkcie v službe Zoho Workplace:

1. platforma Zoho Voice je kompletný telefónny systém integrovaný priamo s aplikáciou na spoluprácu Zoho Cliq a webovou aplikáciou na stretnutia Zoho Meeting. Zamestnanci môžu priamo telefonovať a posielať SMS správy, ako aj prijímať prichádzajúce hovory vo všetkých aplikáciách.

2. Zoho Webinar v rámci aplikácie Zoho Meeting umožňuje používateľom organizovať stretnutia  pre tisíce účastníkov a komunikovať s nimi prostredníctvom prieskumov, otázok a odpovedí. Prezentácie pre publikum sa môžu uskutočňovať pomocou virtuálneho zdieľania súborov bez toho, aby ste museli zdieľať celú obrazovku.

3. BluePencil je funkcia textového procesora Zoho Writer. Asistent pravopisu a gramatiky založený na umelej inteligencii kontroluje a opravuje text. Identifikuje pravopisné a gramatické chyby, ako aj preklepy. Poskytuje návrhy, ako sa vyhnúť zbytočným frázam, pasívnym vetám a opakovaniu.

4 Funkcia drag-and-drop šetrí čas používateľov na pracovisku. Potiahnite prílohu z e-mailu do chatu s kolegom a odošlite ju okamžite.

5. Funkcia správy mobilných zariadení a e-mailov s obmedzeniami OTP zvyšujú bezpečnosť balíka Workplace.

6 Do aplikácie Zoho Workdrive bola pridaná funkcia TrueSync, takže obmedzenia úložiska na pevnom disku už nie sú problémom. TrueSync zrkadlí všetky súbory a priečinky WorkDrive na pracovnej ploche, takže môžete plynule prepínať medzi cloudom a počítačom. K súborom môžete pristupovať lokálne a vykonávať zmeny bez toho, aby ste spotrebovali miesto na pevnom disku.

Zoho Workplace SKZdroj: Zoho
Zoho Workplace

Zoho

Spoločnosť Zoho Corporation je jednou z najrýchlejšie rastúcich technologických spoločností na svete. Ponúka viac ako 55 aplikácií v takmer všetkých hlavných obchodných kategóriách vrátane predaja, marketingu, služieb zákazníkom, účtovníctva a back office operácií, ako aj celý rad nástrojov na zvýšenie produktivity a spolupráce.

Spoločnosť Zoho je v súkromnom vlastníctve, je zisková a má viac ako 12 000 zamestnancov. Spoločnosť Zoho má sídlo v indickom Chennai a európsku centrálu v holandskom Utrechte. Ďalšie pobočky sa nachádzajú v Spojených štátoch, Indii, Japonsku, Číne, Singapure, Mexiku, Austrálii a Spojených arabských emirátoch.

www.zoho.com

Pro Futuro Consulting a.s.

Spoločnosť Pro Futuro Consulting a.s. pôsobí na trhu od roku 1997 v oblasti IT poradenstva, školení a vývoja podnikových softvérových riešení.

Spoločnosť je autorizovaným partnerom a vývojárom spoločnosti Zoho. Poskytuje podporu, vyvíja lokálne aplikácie v prostredí Zoho Creator a dokáže realizovať integrácie s inými systémami alebo prostrediami. Spoločnosť Pro Futuro Consulting vyvinula lokálne verzie systému Zoho CRM a mnoho ďalších rozšírení alebo „widgetov“ na lokálne použitie, ako napríklad prístup k národným obchodným registrom, pripojenie k telekomunikačnému softvéru PBX, iným obchodným systémom atď.

Spoločnosť Pro Futuro Consulting pôsobí na trhoch: Slovensko, Česká republika, Poľsko, Maďarsko, Rumunsko a India.

www.pfc-group.sk