Tento zaujímavý koncept stojí rozhodne za pozornosť.

ZTE Nubia v tomto prevedení by určite pútala pozornosť svojim štýlom. Okrem tenkých rámikov a chýbajúcej selfie kamere je však niekoľko základných dizajnových prvkov zdvojených. Dva displeje dopĺňajú dve čítačky odtlačkov prstov, duálny fotoaparát a dva duálne LED blesky.

Vynechanie samostatnej selfie kamery má svoje opodstatnenie, nakoľko sa na prípadné fotenie môže využívať hlavná kamera a pre náhľad sa bude využívať displej na zadnej strane zariadenia. Absenciou prednej kamery sa Nubia ochudobňuje o možnosť odomykať smartfón pomocou tváre (ibaže by sa pre tento účel opäť využíval hlavný fotoaparát). Namiesto toho sú integrované dve čítačky odtlačkov prstov.

Tieto čítačky odtlačkov prstov sú inšpirované prevedením, ktoré bolo známe už z čias Xperie XZ1. Sú zapustené, pričom v prípade Nubie nepreberajú funkciu tlačidla napájania. To sa nachádza na ľavej strane zariadenia.

Pri tomto koncepte je pomerne ťažké určiť či ide o pripravované zariadenie od ZTE, alebo je len fantáziou dizajnérov. Ako sa vám páči „zdvojený “ koncept Nubie od ZTE?

Zdroj: GSM Arena

Prečítajte si aj:

Koncept ZTE Iceberg: Keď jeden výrez nestačí

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.