ZUNO banka začína pred obdobím zimných dovoleniek svojim klientom sprostredkovávať aj cestovné poistenie. Uzatvoriť si ho môžu jednoducho, priamo v ZUNO mobilnej aplikácii, v smartfónoch či tabletoch. Poistiť môžu seba i celú rodinu a to jednorazovo, alebo aj na celý rok.

„Sme radi, že teraz môžeme klientom ešte viac uľahčiť cestovanie a dopriať im pokojnú dovolenku. Stačí pár kliknutí v ZUNO mobilnej aplikácii a môžu sa bezstarostne sústrediť len na svoje zážitky a dobrodružstvá,“ hovorí produktová špecialistka online banky ZUNO Lenka Aszalayová, ktorá má štart novej služby na starosti.

Cestovné poistenie ZUNO ponúka v troch balíčkoch a je možné ho uzatvoriť na kratšie obdobie, ale aj na celý rok. Platí pritom, že s ročným cestovným poistením môže klient ísť na neobmedzený počet ciest s nepretržitým jednorazovým pobytom do 45 dní.

Klienti si môžu zvoliť rodinné poistenie a poistiť  zároveň svojho manžela či manželku, druha alebo družku a až štyri deti. Platba poistného sa uskutoční jednoducho odpočítaním príslušnej čiastky z bežného účtu klienta v ZUNO banke.

Základné poistné udalosti, na ktoré sa vzťahuje cestovné poistenie ZUNO:

  • Poistenie liečebných nákladov a asistenčných služieb do 120 000 €
  • Úrazové poistenie
  • Poistenie batožiny či jej meškania
  • Poistenie meškania letu a iného dopravného prostriedku
  • Poistenie k turistike, lyžovaniu, snowboardingu

Cestovné poistenie je možné uzatvoriť aj priamo zo zahraničia, v takom prípade ale začína platiť až od piateho dňa po jeho uzatvorení. Uzatvorenie cestovného poistenia je možné okamžite po nainštalovaní aktualizácie aplikácie. Poskytovateľom cestovného poistenia je spoločnosť Uniqa.

Viac informácií nájdete na týchto stránkach:

Mobilnú aplikáciu ZUNO si môžete stiahnuť tu:

 

Značky: