Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nové opakovače umožňujú jednoduchú inštaláciu a našim partnerom otvárajú ďalšie obchodné príležitosti.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi lídrov na trhu domácich a podnikových sieťových riešení využívajúcich prednosti umelej inteligencie a cloudu, dnes predstavila dva nové 5G NR komerčné opakovače MagicOffice a MultiSite. Tieto produkty riešia problémy s pokrytím, ako sú napr. prerušené hovory, pomalý prenos dát a zlý príjem, v komerčných objektoch, viacpodlažných budovách, podzemných priestoroch atď.

Mobilná komunikácia dnes v pracovnom aj súkromnom živote hrá veľmi dôležitú úlohu, a preto zlý príjem mobilného signálu napríklad v obchodoch, na parkoviskách, u dobíjacích staníc pre elektromobily alebo v kanceláriách môže rýchlo viesť k nespokojnosti zákazníkov alebo k poklesu produktivity. A práve tieto problémy riešia naše opakovače, ktoré dokážu kompletne pokryť viac podlaží, podzemné priestory a ďalšie miesta so slabým mobilným signálom.

Cenovo dostupné riešenia a jednoduché nastavenie

Tradičné opakovače sa často vyznačujú vysokými nárokmi na priestor a zložitú inštaláciu vyžadujúcu odborné skúsenosti. Ani jedno z toho však neplatí pre komerčné opakovače MagicOffice a MultiSite od spoločnosti Zyxel, ktoré automaticky detekujú izolačnú hodnotu, zaisťujú optimálne zosilnenie signálu a pravidelne sa prispôsobujú prípadným zmenám.

Opakovač MagicOffice sa ideálne hodí pre menšie pracoviská alebo komerčné priestory s plochou do 900 m², zatiaľčo model MultiSite je primárne určený k pokrytiu viacpodlažných budov s plochou až 25 200 m². Pokiaľ je nutné signál zosilniť naprieč viac lokalitami alebo podlažiami, je možné pomocou cenovo dostupných koaxiálnych káblov kaskádovo prepojiť až 7 opakovačov MultiSite. Všetky sú potom centrálne riadené z jedného rozhrania, čo výrazne uľahčuje ich inštaláciu, správu a údržbu a naviac šetrí čas aj náklady.

Vyšší výkon a širšie uplatnenie

Opakovače Zyxel majú špičkové parametre zosilnenia signálu, vďaka čomu sú extrémne efektívne v miestach so slabším mobilným signálom. V porovnaní s väčšinou iných opakovačov, ktoré k prevádzke potrebujú mobilný signál so silou aspoň troch alebo štyroch „čiarok“, opakovače Zyxel fungujú už pri signále so silou dvoch až troch „čiarok“. V priestoroch s veľmi zlým signálom so silou len jednej „čiarky“ alebo v miestach s nulovým pokrytím, ako sú napr. tunely, je možné k zaisteniu signálu model MultiSite kombinovať s patentovaným opakovačom SymmRepeaterEnterprise od spoločnosti Zyxel.

Eliminácia echa a bezpečná prevádzka

Opakovače využívajú patentovanú technológiu spoločnosti Zyxel pre elimináciu echa, pomocou ktorej automaticky detekujú všetky problémy s osciláciou a výkonom. Po ich detekcii opakovače automaticky a bez nutnosti manuálneho zásahu prispôsobia svoj výstupný výkon, čo šetrí čas aj prácu spojenú s údržbou. A vďaka vyhotoveniu „network safe“ sa naviac opakovače kvôli udržaniu stabilnej kvality komunikácie automaticky prispôsobia výkonu okolných sietí operátorov.

„Tieto dve novinky v portfóliu značky Zyxel nielenže prekonávajú problémy spojené so slabým mobilným signálom, ale naviac to robia jednoduchým a cenovo dostupným spôsobom. Opakovače MagicOffice a MultiSite tak predstavujú ideálne riešenie, ktoré našim IT partnerom otvára dvere na trh mobilných zariadení pre budovy a prináša nový zdroj tržieb,“ poznamenáva Crowley Wu, viceprezident divízie Networking v spoločnosti Zyxel. „Naša patentovaná technológia a jednoduché nastavenie opakovačov uľahčujú priebežnú údržbu systému a prispievajú k jeho optimálnemu výkonu.“

Bližšie informácie o opakovačoch MagicOffice a MultiSite nájdete na stránkach:

https://www.zyxel.com/products_services/Tri-Band-Cascadable-Repeater-MultiSite-Repeater/.

Značky: