Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Nová platforma pre centralizovanú správu licencií a predplatného k produktom Zyxel prináša našim obchodným partnerom úsporu času a dlhodobý zdroj príjmov.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi lídrov na trhu domácich a podnikových sieťových riešení využívajúcich prednosti umelej inteligencie a cloudu, dnes predstavila novú platformu Circle. Novinka obchodným partnerom umožňuje centrálne a efektívne spravovať licencie a predplatné k produktom značky Zyxel a riadiť s nimi súvisiace účty.

Pre poskytovateľov riadených služieb, predajcov a resellerov s pridanou hodnotou, ktorí sa starajú o rôzne zariadenia a riešenia značky Zyxel vo viacerých lokalitách, platforma Circle znamená centralizovanú správu a dokonalý prehľad o licenciách a ich platnosti. Našim partnerom nová platforma otvára cestu nielen k dlhodobým tržbám, ale tiež väčšie obchodné príležitosti a možnosť posilniť vzťahy so svojimi zákazníkmi.

Všetko potrebné na jednom mieste

Centralizovaná platforma Circle bola vytvorená s dôrazom na efektivitu a jednoduché používanie prostredníctvom prehľadného riadiaceho panelu. Vďaka rýchlemu zobrazeniu reportov na úrovni jednotlivých zariadení a licencií, fakturačných údajov a ďalších dôležitých informácií platforma zásadne prispieva k efektívnej správe účtov. Reselleri ocenia, že platforma Circle umožňuje jednoduché vyhľadanie všetkých dostupných licencií v centrálnom obchode Zyxel, a tým aj rýchle vybavenie zákazníckych požiadaviek. Ďalšou prednosťou novej platformy je možnosť importovať, registrovať a synchronizovať zariadenia z existujúcich účtov MyZyxel, zoskupiť zákaznícke zariadenia a získať prehľadné informácie o stave licencií v rôznych lokalitách, a to všetko na jednom mieste. Výsledkom pre užívateľov platformy je lepší prehľad a rýchlejšie rozhodovanie.

Úspora času a pevnejšie väzby s klientami

Platforma Circle užívateľom prináša nový riadiaci panel pre efektívnejšiu správu licencií. Naši obchodní partneri tak môžu všetko efektívne riadiť z jedného miesta, čo im šetrí čas, ktorý je potom možné venovať budovaniu vzťahov so zákazníkmi a skvalitňovaniu služieb.

Jednoduchá obnova licencií a flexibilné platobné možnosti

Medzi ďalšie výhody platformy Circle patrí automatická hromadná aktivácia služieb, vďaka ktorej odpadá potreba ich manuálnej aktivácie pre každé zariadenie zvlášť. Používatelia platformy tak môžu zvoliť skupinu zariadení, pre ktoré budú služby obnovené a aktivované online, zjednotiť termíny obnovy licencií pre skupinu zariadení * a tiež rýchlo zistiť, ktoré služby vyžadujú obnovu a aké licencie sú k dispozícii pre konkrétne modely zariadení. A v neposlednom rade používatelia platformy nepochybne uvítajú, že vedľa offline platby podľa existujúcej zmluvy novo môžu licencie a predplatné uhradiť aj online priamo v platforme Circle.

„Je evidentné, že pandémia choroby Covid-19 urýchlila digitalizáciu a investície do inovácií. Dôkazom toho je okrem iného správa výskumnej agentúry Gartner, podľa ktorej takmer 70 percent riadiacich orgánov spoločností posilnilo v dôsledku pandémie zavádzanie digitálnych technológií,” poznamenáva Inchen Lin, oblastný viceprezident divízie Intelligence Cloud Center v spoločnosti Zyxel Networks.

Za zrodom platformy Circle stojí naša snaha pomôcť obchodným partnerom zvládnuť tento nárast investícií do technológií a ťažiť z neho. Naše plne digitalizované riešenie partnerom umožňuje licencie a predplatné spravovať efektívnejšie a rýchlejšie. Výsledkom je uľahčenie celého procesu, vyššia spokojnosť a posilnenie väzieb so zákazníkmi. Platforma Circle v súčasnosti podporuje bezpečnostné produkty a služby značky Zyxel, pričom rodina kompatibilných zariadení a služieb sa bude postupne rozrastať.

Zdroj: Zyxel

Značky: