Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Novou sériou prepínačov GS1915 spoločnosť Zyxel malým organizáciám, firmám a domácim užívateľom prináša škálovateľné a cenovo dostupné riešenie s možnosťou jednoduchej a centralizovanej správy siete.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi lídrov na trhu bezpečných sieťových riešení využívajúcich prednosti cloudu, na trh uvádza kompaktné a cenovo dostupné 8portové prepínače GS1915 podporujúce centrálnu správu v cloude a v niektorých modeloch tiež napájanie cez Ethernet (PoE). Najnovší prírastok do ekosystému Nebula svojou atraktívnou cenou uľahčuje vstup malých organizácií do sveta sietí riadených pomocou cloudu a vďaka mobilnej aplikácii Nebula umožňuje už behom niekoľkých málo minút využívať všetky výhody vylepšenej konektivity, zabezpečenia a jednoduchej správy viacerých zariadení.

Svojim jednoduchým nasadením a prevádzkou sú prepínače GS1915 ideálnym spoločníkom menších organizácií a domácich užívateľov, ktorí chcú vlastnými silami zlepšiť fungovanie a výkon svojej siete.

Agilné siete podporujúce jednoduchú správu

Najnovší prírastok značky Zyxel do portfólia produktov „Just Connect“ a súčasne do ekosystému Nebula je určený predovšetkým štartupom, malým firmám a domácim užívateľom. Prepínače GS1915 sú navrhnuté s dôrazom na potreby zákazníkov, medzi ktorých patrí jednoduchá a rýchla inštalácia a jednoduchá prevádzka pomocou mobilnej aplikácie pre platformu Nebula určenú ku správe sietí v cloude. S aplikáciou môžu užívatelia do platformy pridávať nové zariadenia, na diaľku riadiť a monitorovať svoju sieť a blokovať nepovolených klientov, a to všetko odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Produkty série GS1915 v sebe spojujú vysokú efektivitu, cenovú dostupnosť a kompatibilitu so všetkými zariadeniami, ktoré podporujú platformu Nebula. Tá vedľa centrálnej a vzdialenej správy prepínačov, bezdrôtových prístupových bodov, firewallov a 5G/LTE mobilných routerov umožňuje okrem iného prístup k aktuálnym informáciám o stave siete.

Riešenie Zyxel zjednodušuje každodennú prácu

Crowley Wu, viceprezident divízie Zyxel Networking Business, pri príležitosti uvedenia novej produktovej série poznamenáva: „Rýchle, stabilné a bezpečné pripojenie by nemalo byť luxusom, ktorý si môžu dovoliť len veľké korporácie so štedrými rozpočtami a špecializovanými IT tímami. Rozšírenie našej ponuky jednak prepínačov, tak  aj celého portfólia produktov Nebula dokazuje, že sme zaviazaní menším firmám a profesionálnym užívateľom pomáhať vo vylepšovaní ich sietí a v prechode na cloud bez nutnosti výmeny hardvéru. Odstranením prekážok a zjednodušením sieťového pripojenia im umožňujeme sa zamerať na to, čo potrebujú a čo vedia najlepšie, t.j. na ich podnikanie.“

Súčasťou novej série je tiež PoE prepínač GS1915-8EP s 8 PoE+ portami a celkovou napájacou kapacitou 60 W, ktorý sa svojimi parametrami dokonale hodí k napájaniu viacerých prístupových bodov a kamier v domácnostiach a malých firmách. Vďaka aplikácii Nebula je možné napájané kamery odkiaľkoľvek a jednoducho monitorovať a v prípade abnormálneho chovania tiež resetovať.

K okamžitému prehľadu o stave prepínačov série GS1915 slúžia intuitívne diódy na ich prednom paneli. A v neposlednom rade užívatelia určite ocenia bezventilátorové vyhotovenie týchto prepínačov, ktoré je zárukou ich dokonale tichej prevádzky.

Spoločnosť Zyxel Networks pri príležitosti novej série GS1915 oznámila tiež uvedenie 10G optického prepínača XS1930-12F. Tento najnovší 10G prírastok do portfólia prepínačov a produktov kompatibilných s platformou Nebula zákazníkom prinesie ešte viac flexibility pri rozširovaní siete, prechodu na cloud a pri riešení nárokov vyplývajúcich z hybridných pracovných modelov.  

Bližšie informácie o prepínačoch značky Zyxel nájdete na stránkach

Značky: