Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Spoločnosť Zyxel sa zaradila medzi piatich výrobcov , ktorí  boli ocenení za 20 rokov úspechov v bezpečnostných testoch.

Spoločnosť Zyxel Networks, ktorá patrí medzi lídrov na trhu sieťových riešení využívajúcich prednosti umelej inteligencie a cloudu, obdržala od organizácie ICSA Labs ocenenie za dvadsať rokov vynikajúcich výsledkov v testoch informačnej bezpečnosti (EIST). Váhu ocenenia dodáva mimo iného skutočnosť, že značka Zyxel sa stala len piatym oceneným v jeho histórii, pričom až do tohoto roku jeho držiteľmi boli výhradne spoločnosti Microsoft a Checkpoint.

Ocenenie EIST je každoročne udelené výrobcom, ktorých výnimočné bezpečnostné produkty získali od organizácie ICSA Labs certifikáciu 5, 10, 15 alebo 20 rokov po sebe.

„Všetky spoločnosti z nášho odvetvia túžia po tom, že raz prejdú náročnými testami EIST,“ poznamenáva Martin Bratičák, Reginal Director CEE v spoločnosti Zyxel. „Skutočnosť, že naše produkty tieto testy úspešne absolvujú už 20 rokov po sebe, čo je dlhšie, než existujú mnohé firmy z nášho odvetvia, nás preto napĺňa obrovskou hrdosťou.“

„Boli sme jednou z prvých IT spoločností na svete, ktorá si uvedomila a vo svojich produktoch zohľadnila význam bezpečnosti v digitálnej dobe. Vďaka bezpečným produktom sme si v posledných dvoch desaťročiach vybudovali vernú zákaznícku základňu a rovnaký prístup budeme uplatňovať aj do budúcna.“

Organizácia ICSA Labs, ktorá je divíziou spoločnosti Verizon, realizuje jedny z najnáročnejších testov bezpečnostných riešení na svete a venuje sa širokej palete produktov vrátane pokročilej ochrany proti hrozbám, antispyware a antivírového softvéru, IPSec VPN a firewallov webových aplikácií. Z produkcie spoločnosti Zyxel je do tohoto testovania zaradené kompletné portfólio bezpečnostných produktov, ktoré zahŕňa UTM, ATP a VPN firewally.

Spoločnosť Zyxel ocenenie získala rok po uvedení firewallu ZyWALL ATP, ktorý malým a stredne veľkým organizáciám prináša bezpečnostné riešenie typu „všetko v jednom“ a podľa slov Martina Bratičáka stelesňuje maximálny dôraz značky Zyxel na bezpečnosť a špičkové prevádzkové parametre.

„Firewallom ATP poskytujeme menším organizáciám riešenia, ktoré ponúkajú skutočne komplexnú ochranu – vrátane ochrany pred útokmi nultého dňa – a pritom neobnáša obvyklé technické ani cenové bariéry. „Výsledkom časovo a finančne náročného vývoja je efektívne riešenie, ktoré integruje škálovateľný cloudový sandboxing s celou sériou dodatočných bezpečnostných vrstiev. Sme hrdí na to, že jeho efektivitu potvrdila tiež organizácia ICSA Labs.“

Ďalším držiteľom tohtoročného ocenenia EIST za 20 rokov úspechov v bezpečnostných testoch je spoločnosť Trend Micro. 

 

Značky: