Bude však o skladateľné telefóny záujem zo strany používateľov?

Ross Young zo spoločnosti DisplaySearch pravidelne zdieľa na sociálnej sieti Twitter informácie z pozadia výroby displejov, ktoré sa využívajú v smartfónoch. Vďaka jeho správam tak máme informácie o tom, aké displeje sa objavia v pripravovaných telefónoch atď.

Young najnovšie prezradil, že rok 2021 bude rokom skladateľných telefónov. Podľa jeho slov sa dočkáme ohybných smartfónov od viacerých výrobcov. Konkrétne sa spomínajú Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo a svoj skladateľný telefón by mal dokonca predstaviť aj samotný Google.

Celkovo sa môžeme tešiť minimálne na 8 nových skladateľných telefónov. 3 z nich predstaví Samsung, zvyšných 5 modelov sa rozdelí medzi ostatných spomenutých výrobcov. Je takmer isté, že svoje telefóny predstaví aj Huawei a so skladateľnými telefónmi takisto experimentuje TCL. A predpokladáme, že s novou generáciou skladateľného modelu razr príde aj motorola.

V roku 2021 sa tak dočkáme viac ako 10 nových skladateľných telefónov. Ich počet sa pokojne môže pohybovať na úrovni 15 nových zariadení. Otázkou ostáva, aká bude ich cena a záujem zo strany používateľov.

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Huawei Mate Xs: Ukážka budúcnosti (RECENZIA)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit