Predstavujú spojenie efektivity, práce a zábavy.

Produkty spoločnosti Prestigio sú známe svojou rozumne nastavenou cenou a vysokou hodnotou. Presne to predstavujú aj tri produkty, ktoré sa nám dostali do redakcie. Aj keď ich skladba je na prvý pohľad veľmi odlišná, dajú sa skĺbiť do jedného balíčka, hoci každý z nich dokáže potešiť aj samostatne. 

Klávesnica Click&Touch 2 

O tejto šikovnej klávesnici veľa prezrádza už jej samotný názov. Click&Touch 2 predstavuje spojenie tlačidiel, touchpadu a myši. Hoci by sa mohlo zdať, že spojenie tohto príslušenstvo do jedného zariadenia by nutne znamenalo vo výsledku veľkú klávesnicu, opak je pravdou. 

Klávesnica Click&Touch 2 je kompaktná a tým pádom aj ultra prenosná. Oproti konkurenčným klávesniciam so samostatným touchpadom ide o veľmi pohodlné riešenie, pretože gestá je možné vykonávať na dotykovej ploche, ktorá je súčasťou samotných kláves. Zaujímavý je aj fakt, že viac ako 80 % z plochy klávesnice Click&Touch 2 tvorí práve dotyková plocha. 

Na klávesnici je možné vykonávať všetky úkony, ktoré bežne robíte s myšou – ovládanie kurzora, klikanie, približovanie/odďaľovanie a prechádzanie obsahom. Na hrane spodnej klávesnice sa nachádzajú aj tlačidlá “myši”, čiže pomocou klávesnice Click&Touch 2 môžete jednoducho aj vyberať a presúvať potrebné objekty.

Okrem toho, že klávesnica je skutočne veľmi kompaktná, je ju možné aj prispôsobiť potrebám každého používateľa. Dotyková plocha tak môže mať presne definované plochy, ktoré majú byť citlivé na dotyk (celá, ľavá alebo pravá strana). Vďaka tomu je táto smart klávesnica od Prestigio vhodná pre pravákov aj ľavákov.

Dotykom je možné ovládať aj multimediálne jazdce, vďaka čomu veľmi jednoducho nastavíte hlasitosť alebo preskočiť na požadovanú časť videa. Vysoký komfort pri písaní na klávesnici Click&Touch 2 zabezpečuje aj nožnicový mechanizmus s veľmi nízkym zdvihom iba 1,5 mm. Pri svojej práci v teréne tak budete mať rovnaký pocit, akoby ste písali na svojom prenosnom počítači. 

Množstvo užitočných nastavení zabezpečuje aplikácia Clevetura. Umožňuje nielen aktualizáciu firmvéru na najnovšiu verziu, ale tiež dokáže upraviť veľkosť dotykovej zóny a jej umiestnenie, ako aj zmeniť nastavenia citlivosti kurzora a vybrať profily nastavenia pre iPadOS, Mac OS, Android a Windows. 

Softvérová podpora prezrádza, že klávesnicu Click&Touch 2 je možné používať na rôznych zariadeniach. Nechýba podpora iPadOS, Mac OS, Android a Windows. Najväčším benefitom tejto klávesnice je pripojenie až k 4 zariadeniam súčasne. Bezproblémovú konektivitu zabezpečuje trojkanálové Bluetooth a konektor USB Type-C. 

Klávesnica Click&Touch 2 je kompatibilná s mobilnými zariadeniami, hernými konzolami, počítačmi, interaktívnymi panelmi a pochopiteľne aj inteligentnými TV prijímačmi.

Cena: 99 eur

Smartbook 141 C7 

Pokiaľ hľadáte prenosný notebook s vysokou výdržou, ako ďalší tip na darček od Prestigio vám predstavíme štýlový Smartbook 141 C7. Vďaka procesoru Intel Celeron je tento notebook ideálnym riešením pre štúdium alebo kancelársku prácu, prípravu prezentácií či surfovanie po internete. Všetko hravo zvládnete aj vďaka operačnému systému Windows 10 Home. 

Či sa nachádzate na cestách, doma alebo v knižnici, produktívnu prácu zabezpečuje dual core procesor Intel Celeron N3350 CPU s rýchlosťou až 2,4 GHz, 4 GB RAM a 128 GB vnútornou pamäťou, ktorú je možné rozšíriť.

Vďaka 7.4V / 4800 mAh batérii môžete sledovať multimediálny obsah na 14,1-palcovej obrazovke až 6 hodín a pracovať v kancelárskych programoch až 8 hodín bez nabíjania.

Na cestách každý používateľ ocení veľké množstvo portov. Vo výbave Prestigio Smartbook 141 C7 tak nechýba USB 3.0, USB 2.0 a USB Type-C, čo umožní pohodlne pripojiť ďalšie externé zariadenia. 

Smartbook 141 C7 je k dispozícii v dvoch farebných verziách: tmavo sivej a kovovo sivej. Notebook má hmotnosť 1,4 kg a hrúbku iba 2 cm. Súčasťou balenia je aj praktický sleeve obal na bezpečné prenášanie smartbooku.

Cena: 349 eur

Prestigio Garda

Po náročnom pracovnom dni je ten pravý čas na oddych. Preto, aby ste si ho užili ešte viac, Prestigio má vo svojej ponuke štýlovú automatickú vývrtku Garda. Pomocou nej poľahky otvoríte každú fľašu vína. 

Konštrukcia vývrtky je premyslená do posledného detailu, čiže zabraňuje akýmkoľvek ťažkostiam pri jej používaní. Stačí umiestniť fľašu zvisle, pevne priložiť vývrtku, stlačiť tlačidlo a za pár sekúnd si môžete vychutnávať svoje obľúbené víno.

K pohodlnému používanú je prispôsobená aj výdrž batérie. Vývrtka Garda dokáže na jedno nabitie otvoriť až 50 fliaš. Samotný otvárač na víno sa nabíja zo samostatnej bezdrôtovej základne.

Vývrtka okrem možnosti otvárať fľaše je vybavená aj integrovanou pumpou. Tá pomôže zachovať kvalitu vína, aj keď fľašu po otvorení dlho skladujete. Pumpa z fľaše vysaje vzduch a vytvorí podtlak. Ten zabráni oxidácii a víno zostane dlho čerstvé.

Sada pre somelierov

Okrem spomínaných funkcií balenie automatického otvárača Garda obsahuje aj nôž na rezanie fólie, prevzdušňovač na nasýtenie vína vzduchovými bublinami pri plnení pohára a vákuový uzáver fľaše na dlhodobé skladovanie. Garda je tak perfektným darčekom pre profesionálov i amatérov.

Cena: 47,90 eur

Produkty značky Prestigio môžete zakúpiť v andreashop.sk, nay.sk, tpd.sk a muziker.sk.

Článok je pripravený v spolupráci s Prestigio.

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.