Bezdrôtové OnePlus Bullets Wireless sa objavili na oficiálnej stránke pre certifikáciu Bluetooth. Slúchadlá by sa mohli dostať do predaja spolu s OnePlus 6.

Vyzerá to tak, že spoločnosť OnePlus bude držať krok s trendom miznúcich audio vstupov pre 3,5 mm jack. Aj keď je pravdou, že neoficiálne obrázky pripravovaného OnePlus 6 obsahujú ešte audio vstup, tak rozhodne spoločnosť myslí na budúcnosť. Potvrdenie o použití, alebo vynechaní audio vstupu budeme mať až na oficiálnom predstavení.

Včera sa objavil oficiálny certifikačný Bluetooth dokument pre produkt s názvom OnePlus Bullets Wireless.

Spoločnosť OnePlus dávnejšie predstavila káblové slúchadlá, ktoré tiež nesú názov „Bullets„.

Certifikácia bola prvýkrát zaznamenaná na Nashville Chatter a vyššie môžete vidieť celý dokument. Z dokumentu nie je možné zistiť bližšie informácie. V dokumente sa objavuje aj spoločnosť Qualcomm, ktorá sa pravdepodobne angažuje po hardvérovej stránke. Je aj zrejmé, že výrobok nesie označenie BT31B.

Spustenie predaja OnePlusu 6 sa bude pravdepodobne držať bežného plánu firmy, a tak si budeme musieť na nástupcu OnePlus 5T počkať ešte zopár mesiacov. Pozitívny je ale fakt, že sa dočkáme čoskoro aj tretej generácie slúchadiel od OnePlus.

Káblové slúchadlá OnePlus Bullets V2 boli vysoko cenené, že prinášali kvalitný zvuk za pomerne nízku cenu. V dnešnej dobe je nevyhnutné, aby spoločnosť predstavila aj svoj bezdrôtový model. Ten už pravdepodobne cenou moc nepoteší, ale veríme, že kvalita zvukového prednesu ostane zachovaná, ak nie vylepšená.

Používali ste niektorý z modelov slúchadiel OnePlus? Dajte nám vedieť do komentárov, ako ste boli spokojní s kvalitou reprodukcie.

zdroj: androidauthority

Prečítajte si aj:

OnePlus 6: ďalšia kópia iPhone X? (doplnené)

 

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.