Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Slovenská výroba, ekologický prístup, minimalizmus, ale aj modernosť či funkčnosť reflektujúca potreby dnešného aktívneho človeka. To sú základné hodnoty značky 365.bank, ale aj výrobcu tenisiek Novesta, ktoré sa spojili. Výsledkom tejto netradičnej spolupráce je limitovaná edícia tenisiek 365 x Novesta, ktorá prináša to najlepšie z oboch značiek.

Zdroj: 365.bank

Zdroj: 365.bank

Symbol „X“ sa objavuje v marketingu svetových spoločností čoraz častejšie. Vzájomnú spoluprácu (tzv. cross brand collaboration) využívajú značky v rôznych odvetviach v rámci rovnakých, ale aj celkom nesúvisiacich oblastí svojho core biznisu. 365.bank a lokálna značka tenisiek Novesta sú v našich podmienkach najnovšími hráčmi v tomto smere.

„Crossbrandové spolupráce sa pre mnohé značky vo svete stali doslova ikonickými. V Trišesťpäťke vnímame takúto formu partnerstva ako ďalší krok k vybudovaniu love brandu. Vybrali sme si Novestu, pretože ide o lokálnu spoločnosť a  ako digitálna a paperless banka vyznávame rovnaké hodnoty v oblasti ekológie a udržateľnosti. Z pohľadu cieľovej skupiny oslovujú obe značky typologicky podobného človeka. Vďaka svojej bankovej aplikácii a teraz už aj limitovanej kolekcii tenisiek 365 x Novesta budeme môcť byť s klientmi doslova na každom kroku,“ hovorí Silvia Wenderlová, head of marketing v 365.bank.

Značka Novesta stavia na materiály, ktoré nezaťažujú životné prostredie. Ide predovšetkým o prírodnú bavlnu a prírodný kaučuk, ktoré sú zárukou udržateľnosti. Tenisky sa vyrábajú ručne, v továrni, ktorej história siaha až do 30. rokov minulého storočia. Za jej základmi dokonca stojí J. A. Baťa. Kolekcia 365 x Novesta je navyše špecifická minimalistickým dizajnom a svojím vyhotovením korešponduje so sviežimi farbami banky. V rámci limitovanej edície sú k dispozícii dva modely tenisiek.

„Podobné spolupráce sú v Noveste veľmi unikátne. Spájanie finančného a fashion odvetvia do jedného produktu považujem za originálny nápad.

Priniesť zákazníkom spojenie dvoch slovenských a navyše ekologických značiek je výnimočné. Keďže je celý proces výroby v Noveste veľmi ekologický, prišla nám myšlienka spolupráce s 365.bank skvelá a nadčasová. Veríme, že táto limitovaná edícia poteší svojou výnimočnosťou,uzatvára Katarína Rybáriková z Novesty.

Značky: