Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Účel smartfónu v dnešnej siaha omnoho ďalej, než je obyčajné volanie či esemeskovanie.

Smart asistenti vo vreckách nám denne pomáhajú komunikovať, sledovať obľúbené relácie a filmy, zachytávať spomienky, počúvať hudbu a poskytujú možnosť zostať v spojení so svetom. V neposlednom rade poslúžia aj na zábavu. Novinka v ponuke Huawei, model nova Y70, prichádza s novými možnosťami pre všetky vaše obľúbené zábavné aktivity. Toto sú funkcie, ktoré prinesú príjemnejší zážitok z hrania na mobile a – či už ste vo svete mobilných hier nováčikom alebo pokročilejším hráčom – pomôžu vám odomknúť váš hráčsky potenciál.

6,75-palcový FullView displej pre podmanivý herný zážitok

Až 6,75-palcový Huawei FullView displej poskytuje širší pohľad na herné pole a tým posúva herný zážitok na úplne novú úroveň. K tomuto širokému záberu prispieva vysoký pomer obrazovky, ktorý predstavuje až 90,26 %. Vysoký pomer displeja má na svedomí jednoduchý a elegantný dizajn. Väčšia obrazovka pomáha zobrazovať viac obsahu a prináša aj pôsobivejšie a komplexnejšie vizuálne spracovanie, čo ocenia najmä hráči.

Multi-Touch pre väčšiu presnosť dotyku pri hraní hier

Displej najnovšieho smartfónu Huawei je vybavený 10-bodovou technológiou Multi-Touch, ktorá umožňuje rýchlu odozvu dotyku, aj keď užívatelia používajú na dotyk obrazovky viacero prstov. Výsledkom je realistickejší herný zážitok. Je to obzvlášť výhodné pre tých, ktorí obľubujú “strieľačky”, pretože technológia Multi-touch umožňuje presnejšie a stabilnejšie mierenie na cieľ. Takže nova Y70 nielenže poskytuje skvelý vizuál pre hranie hier, ale obrazovka s novou dotykovou technológiou poskytne väčšiu presnosť –  a ktovie, možno dopomôže aj k víťazstvu.

Spoľahlivá batéria pre neprerušované hranie

Huawei nova Y70 je dodávaný so 6000 mAh batériou, ktorá je schopná telefón udržať v prevádzke len pri dvoch nabíjaniach týždenne, čo je značný náskok oproti konkurentom s podobne veľkými batériami. Rýchle nabíjanie 22,5W Huawei SuperCharge umožňuje skrátiť čas potrebný na doplnenie “šťavy”. Zariadenie podporuje tri hodiny nepretržitého prehrávania videa alebo hrania už za desať minút nabitia. Užívajte si jednoduché, spoľahlivé a neprerušované hranie hier doma alebo na cestách.

Ak je batéria vášho zariadenia takmer vybitá, môžete zariadenie prepnúť do režimu vybitej batérie, ktorý dokáže udržať výdrž batérie až 12 hodín v pohotovostnom režime.

128 GB pamäťového úložiska pre ešte viac zábavy

Okrem stabilného výkonu a pohlcujúceho obrazu sa majitelia Huawei nova Y70 môžu spoľahnúť na to, že zariadenie udrží krok s veľkým množstvom stiahnutých hier, a to vďaka 128 GB úložného priestoru v telefóne. To znamená, že už nebudete musieť obetovať nič zo svojho obsahu, aby ste uvoľnili miesto. Ak 128 GB jednoducho nepokryje to, čo potrebujete, stačí jednoducho vložiť kartu MicroSD a získať tak prístup k celkovej kapacite 512 GB úložného priestoru. Užívatelia sa nielenže nemusia obávať o vymazanie svojho obsahu, ale s takým množstvom úložného priestoru môžu pokračovať v sťahovaní nových hier a zároveň zachovať potrebné aplikácie v zariadení.

Značky: