Paušály SLOBODA ponúknu neobmedzené dáta v celej SR a to aj v národnom roamingu.

Operátor 4ka predstavil svoju letnú ponuku, ktorá obsahuje celkovo tri akcie. Tou prvou je balíček so smartfónom Motorola moto C a paušálom SLOBODA DÁTA na 1 mesiac zadarmo. Tento balíček bude dostupný za 89 eur, kúpiť si ho budete môcť na viac ako 100 poštách v celej SR. Konkrétne ide o pošty typu A a B.

Druhou ponukou je bezplatný kredit vo výške 4 eurá pri kúpe novej SIM karty cez e-shop. Tou najatraktívnejšou ponukou sú však bezplatné dáta v celej SR pre všetky paušály SLOBODA + a pre balík SLOBODA DÁTA.Ponuka sa týka paušálov SLOBODA 100 +, SLOBODA 300 + a SLOBODA NEKONEČNO +, ktoré obsahujú určitý objem predplatených dát v sieti 4ka a 1 GB v národnom roamingu.

Od 2. 7. 2018 do 1. 9. 2018 však budú tieto paušály obsahovať neobmedzené dáta v celej SR, teda aj v národnom roamingu. Takisto ponúknu 0,83 GB, ktoré budete môcť využiť aj v krajinách EÚ.

Letný balíček obsahuje smartfón Motorola moto C a paušál SLOBODA DÁTA na 1 mesiac

Neobmedzené dáta sa aktivujú pri najbližšej obnove alebo aktivácii

Nekonečné dáta v celej SR sa k paušálom SLOBODA + aktivujú pri najbližšej aktivácii, resp. obnove a budú platné počas najbližšieho obdobia. V praxi to znamená, že ak sa vám SLOBODA + obnoví 1. 9., benefit nekonečných dát v celej SR budete môcť vyžívať počas ďalších 30 dní jeho platnosti.

Nekonečné dáta sú od 2. 7. 2018 do 1. 9. 2018 súčasťou aj balíčka SLOBODA DÁTA. Ten však neobsahuje dáta v EÚ.

4ka tiež oznámila, že jej zákazníci v priemere prenesú 2,2 GB dát mesačne, čo je dvojnásobok v porovnaní s ostatnými operátormi. Pripomeňme, že v prípade neobmedzených dátových balíkov sa aplikuje FUP na úrovni 300 GB.

4ka počas leta rozdáva k paušálom SLOBODA + neobmedzené dáta v celej SR

Zdroj: 4ka

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit