Operátor prináša aj ďalšie novinky.

4ka vynovila samoobslužný portál Moja zóna, v rámci ktorého majú používatelia služieb tohto operátora prehľad o všetkých podstatných informáciách. Na jednom mieste si skontrolujú svoju spotrebu a môžu robiť všetky obslužné činnosti. Moja zóna je teraz prehľadnejšia, medzi najväčšie novinky patrí interaktívna navigácia, ktorá jednoducho prevedie užívateľa cez rôzne nastavenia.

4ka v rámci Mojej zóny umožňuje nastaviť automatickú úhradu za obnovu balíkov pomocou platobnej karty. Táto funkcia je dostupná dlhšie, operátor ju teraz aktívne propaguje a používateľom rozdáva dáta zadarmo. Každý používateľ 4ky tak môže získať 1 GB, ak si v čase od 14. 12. 2018 až do 30. 6. 2019:

  • založí alebo už má založené konto v Mojej zóne
  • nastaví alebo už má nastavenú Automatickú platbu za služby
  • v uvedenom období sa služba aspoň raz automaticky obnoví a z platobnej karty sa uhradí cena za nový paušál alebo dátový balík

Takýmto spôsobom je možné získať extra 1 GB dát na mesiac v krajinách EHP zadarmo a to až po dobu 4 mesiacov – podľa počtu aktivovaných a platobnou kartou zaplatených dátových balíkov GIGA, resp. paušálov SLOBODA. V prípade paušálov SLOBODA DATA, TO., Moja 100vka platia dáta iba na území SR. Do 30. 6. 2019 je možné využiť tento benefit až štyrikrát a získať tak 4 GB extra dát zadarmo.

Ako na to?

  • 1. Zaregistrujte sa na www.4ka.sk/moja-zona
  • 2. Uložte si vaše telefónne číslo
  • 3. Uložte si vašu platobnú kartu
  • 4. Nastavte si Automatickú platbu platobnou kartou, resp. aktivujete si Odporúčané nastavenia
  • 5. Hotovo! Každý mesiac sa vám automaticky paušál alebo balík uhradí priamo z platobnej karty. K tomu dostanete automaticky 1 GB dát v celej EÚ alebo SR podľa typu paušálu zadarmo, až 4krát.
  • 6. Viac informácii nájdete aj na: www.4ka.sk/data-zadarmo

Viac dát zadarmo v zahraničí

4ka tiež oznámila, že v krajinách EHP (okrem členských krajín EÚ je to aj Island, Nórsko a Lichtenštajnsko) navýšila objem dát, ktoré môžete bezplatne využívať. Zmeny sa dotknú všetkých nových aktivácii a automatických obnov kombinácií SLOBODA + dátový balík v sieti 4ka a dátového balíka GIGA.

V SLOBODA 100+, SLOBODA 300+ a SLOBODA NEKONEČNO+ sa objem dát z 0,83 GB mení na 1,11 GB v rámci EHP a v balíku GIGA už budete môcť čerpať namiesto 0,56 GB až 0,75 GB dát v celej EÚ a na Islande, v Nórsku a v Lichtenštajnsku. Nové objemy dát platné od piatka 14.12.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

4ka: Tieto balíčky budete môcť využívať aj v EÚ. Už od zajtra a za nezmenenú cenu

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit