Kupovať smartfóny môžete už teraz.

4ka prináša od 8. júla 2020 dve kľúčové novinky. Spúšťa platenie za mobilné paušály SLOBODA vo forme faktúry a k svojim paušálom (opäť) umožňuje získať aj smartfóny. Za kombináciu paušál + smartfón je možné platiť iba na faktúru.

Smartfóny si môžete k paušálom SLOBODA kúpiť na webe www.4ka.sk alebo v predajných sieťach Digitall a Mobil Online. V ponuke je 9 telefónov od Xiaomi Redmi 8 až po iPhone 11 Pro.

4ka spustila predaj paušálov SLOBODA so smartfónom na faktúru. Obrázok si môžete zväčšiť kliknutím naň

Hocaký telefón z ponuky k ľubovoľnému paušálu

Kľúčová informácia je, že k ľubovoľnému paušálu SLOBODA si môžete zakúpiť ľubovoľný smartfón, 4ka telefóny nedotuje. Dôvod je ten, že ponúka služby bez viazanosti a bez zmluvných pokút. Jej ponuku hardvéru teda možno považovať za nákup telefónu na splátky a bez navýšenia.

Za telefón zaplatíte úvodný poplatok vo výške 4 eur + prípadný aktivačný poplatok vo výške od 0 do 50 eur v závislosti od ceny telefónu. Aktivačný poplatok je kvôli zriadeniu platenia na faktúru – pokiaľ by ste chceli zmeniť platenie paušálu SLOBODA bez telefónu z kreditu na faktúru, čo je takisto možné, aktivačný poplatok je 70 eur.

4ka spustila predaj paušálov SLOBODA so smartfónom na faktúru

Príklad výpočtu mesačnej faktúry. Mesačne budete platiť za telefón, za paušál SLOBODA a prípadné poplatky nad rámec vášho paušálu

Platiť budete vo forme mesačných splátok na faktúru

Zvyšnú cenu telefónu budete platiť vo forme mesačných splátok, pričom si môžete vybrať medzi 12, 18, 24 a 30 mesiacmi splácania. Matematika je v tomto prípade jednoduchá, mesačný poplatok vypočítate ako cena telefónu mínus úvodný poplatok vo výške 4 eur deleno počet mesiacov.

Na faktúre budete mať okrem splátky za telefón vyúčtovaný aj poplatok za paušál SLOBODA + poplatok za minúty, dáta či prémiové SMS správy, ktoré miniete nad rámec vášho paušálu. Pokiaľ sa rozhodnete služby 4ky prestať využívať, zvyšok ceny telefónu zaplatíte jednorazovo vo forme faktúry.

4ka spustila predaj paušálov SLOBODA so smartfónom na faktúru

Príklad mesačných poplatkov za telefón Xiaomi Redmi 8 so splácaním počas 24 mesiacov a s rôznymi paušálmi SLOBODA

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

4ka: Prehľad všetkých balíčkov. Poradíme, ktorý je pre vás najlepší (doplnené)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit