Už sme informovali o tom, že 4ka predstavila radikálnu zmenu a opäť sa všetko točí okolo magickej číslice 4.

Zdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Takto sme objednávali prílohy

Práve preto sa tlačovka konala 4. 4. a jej finále bolo 4 hodine popoludní. Aj preto je cena novej ponuky 44 € (zvýhodnená 40 €) a v základe sú v nej spojení 4 ľudia. Ako zaznelo na tlačovke, 4ke je úplne 4, čo za ľudia to sú 🙂

Solídny základ

Aby bol zážitok kompletný, na tlačovke sme mali taliansku pizzu a k nej sme si mohli vybrať 4 prílohy. To presne odpovedá tomu, ako je tento paušál – SLOBODA na 4 – funguje. Príloha sú v tomto prípade dáta. Základom sú 4 SIMky v 1 paušále a k tomu máte v základnej cene nekonečné minúty alebo SMS u nás a v EÚ. Tieto 4 SIMky zdieľajú 4 GB dát, čo bude asi málo, a preto sú tu dáta navyše. Za tento základ platíte spomenutých 44 € mesačne. Ak to stihnete do 31. apríla a nikdy neprestanete obnovovať, potom platíte za solídny základ 40 €.

Zdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Solídny základ paušálu SLOBODA na 4

Dátové prílohy

Tu si už vyberáte 1 GB, 8 GB a nekonečné dáta (tieto hodnoty platia pre Slovensko) a aktivujú sa pre konkrétnu SIMku. Cenové pomery nájdete v našom pôvodnom článku.

Zdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Dátové prílohy k paušálu SLOBODA na 4

Toto rozloženie môžete meniť raz 30 dní a ak teda chcete odmeniť alebo potrestať niekoho v skupine, ako majiteľ paušálu tak môžete urobiť. Existuje aj možnosť ako aktivovať nekonečné dáta pre SK pre všetky SIMky v paušále, čo stojí dokopy 64 € mesačne.

Zdroj: Ondrej Macko/TOUCHIT.sk
Dátové nekonečno (s FUP 300 GB) za celkovo aj so základom za 64 €

Nová hra

Celkovo ide o zaujímavú ponuku, aká nemá celkom obdobu na našom trhu. Sme naozaj zvedaví, ako zareaguje konkurencia, podľa našich informácií ich táto ponuka zaujala. Z tlačovej konferencie sme pripravili aj video.

Zdroje: vlastné, 4ka

Prečítajte si tiež

Značky:

Ondrej Macko

Ondrej Macko
Ako novinár pracujem už od roku 1990. Teraz sa zaoberám mobilnou komunikáciou, multimédiami a vyhotovovaním videorecenzií.