Aplikácia je dostupná pre iOS a Android.

4ka spustila svoju oficiálnu mobilnú aplikáciu s názvom Moja 4ka. Je dostupná pre zariadenia so systémom iOS a Android a uľahčuje správu mobilných služieb tohto operátora na smartfónoch či tabletoch.

Nová aplikácia umožňuje sledovať spotrebu, dobitie kreditu cez kupón alebo platobnú kartu, smart platby a všetky ostatné obslužné činnosti ako napríklad aktivácie a deaktivácie nových paušálov alebo dátových balíkov. Prehľadný grafický dashboard umožňuje mať všetko potrebné na jednom mieste.

Aplikácia Moja 4ka

Nechýba ani možnosť uložiť si platobnú kartu priamo v aplikácii, takže mesačné poplatky za služby alebo za dobitie kreditu môžete platiť automaticky pomocou platobnej karty. Takisto si každý mesiac môžete meniť svoj balík/paušál, keďže tie od 4ky sú bez viazanosti. Všetky platobné údaje sú v aplikácii v bezpečí, uložené priamo v partnerskej banke. V aplikácii sa neukladá žiadny identifikačný alebo bezpečnostný údaj z platobnej karty.

S Mojou 4kou môžete tiež spravovať čísla celej rodine, pridávať alebo mazať dodatočné telefónne čísla a kontrolovať ich spotrebu. Mobilná aplikácia umožňuje tiež nastavenie SMS notifikácií platieb či exspirácie platobnej karty alebo nastavenie mesačného limitu platieb z karty pre bezpečnú automatizáciu všetkých obslužných činností.

Google Play
App Store

Aplikácia Moja 4ka pre iOS a Android

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

4ka a SWAN spustili testovaciu prevádzku 5G siete na Slovensku. Vyskúšať si ju môžete aj vy (Doplnené o VIDEO TOUCHIT)

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit