Sviatok Všetkých svätých sa u nás spája skôr s tichou spomienkou na tých, ktorí už medzi nami nie sú, no tradičný americký sviatok Halloween je naopak v prvom rade o zábave.

Sviatok oslavovaný 31. októbra je doslova predo dvermi, no a k navodeniu správnej strašidelnej atmosféry vám možno pomôžu aj hry alebo živé tapety s halloweenskou tematikou. Aplikácie sú dostupné k stiahnutiu zadarmo, priamo z Obchodu Play. Ponuka podobných aplikácií je obrovská a ako inšpirácia vám môže poslúžiť výber piatich aplikácií nižšie.

1. Strašidelné zvuky

zdroj: Google Play

Aplikácia poskytne viac ako 50 desivých halloweenskych zvonení, ktoré sú skutočne hlasné. Dostupné sú strašidelné zvuky a piesne. Tie si môžete nastaviť ako zvonenie, upozornenia alebo alarm.

App Store

2. Živá tapeta s Halloween tematikou

zdroj: Google Play

Je založená na najznámejších symboloch Halloweenu a samozrejme aj tekvici. Dostupných je niekoľko farebných nastavení a aj verzia Premium.

App Store

3. Kiki & Fifi Halloween Salon

zdroj: Google Play

Deti si môžu na halloweensku párty pripraviť svojho virtuálneho zvieracieho miláčika a vybrať pre neho vzhľad presne podľa ich predstáv.

App Store

4. Halloween Piano Tiles 2

zdroj: Google Play

Obľúbený „klavír“ dostal prostredie s halloweenskou tematikou. Zahrajte si obľúbené skladby priamo na displeji svojho smartfónu.

App Store

5. Halloweensky kostým na pár klikov

zdroj: Google Play

Či sa budete chcieť iba zabaviť, alebo hľadáte inšpiráciu na halloweensky kostým, aplikácia poskytne množstvo tipov.

App Store

Titulný obrázok: Antwerp

Prečítajte si aj:

Aj Google sa pripravuje na Halloween: Cintorín, tekvice a mŕtve služby spoločnosti

Značky: