Na cintoríne je ich zopár, celkovo však oveľa viac.

Či Google tím zo Seattlu smúti za stratou niektorej zo svojich služieb alebo sa iba pripravuje na Halloweensku sezónu, to si netrúfame odhadnúť. Jedno je však isté. Vo svojom kampuse si pracovníci zriadili súkromný cintorín starých a predovšetkým “mŕtvych” Google produktov. Namiesto toho, aby táto expozícia vyvolala strach, vo väčšine prípadov dožičí pozorovateľovi poriadnu dávku nostalgie.

Pred hlavnou halou sa nachádzajú logá produktov Google vryté do náhrobných kameňov, ktoré zahŕňajú služby Google Plus, vrátane Google Wave, Reader, Buzz, Orkut a Picasa.

Jednou z posledných služieb, ktorá bola Googlom vypnutá je Inbox by Gmail, pričom tá sa na cintoríne v Seattli nenachádza. Aj keď spoločnosť zaviedla do Gmailu niekoľko jej funkcií, stále by viacerí používatelia chceli radšej používať funkcie z pôvodného Inboxu.

Keď už teda spomíname služby, ktoré na cintoríne v Seattli chýbajú a chceli by ste si ich prezrieť, navštívte webovú stránku cintorína Google vytvorenú fanúšikmi. Tá združuje až 163 digitálnych náhrobných kameňov všetkých produktov, ktoré spoločnosť Google “zabila” počas svojej 21 ročnej existencie. 

Zdroj: Twitter

Prečítajte si aj:

Stiahnite si prehliadač Vivaldi pre Android

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.