Už tento piatok a sobotu 10. a 11. 11. 2017 sa uskutoční IT SHOW v Košiciach, v obchodnom centre Optima. Okrem redakcie TOUCHIT sa môžete tešiť aj na množstvo vystavovateľov, medzi ktorými bude aj spoločnosť Microsoft.

To však nie je všetko! Vyskúšať si budete môcť aj najnovšie produkty Surface od Microsoftu:

Microsoft Surface Pro

Tablet PC Microsoft Surface Pro 4 je ľahký a výkonný ako nikdy predtým. Nahraďte vaše aktuálne zariadenie moderným tabletom s možnosťou pripojenia a odpojenia klávesnice kedykoľvek a kdekoľvek. Vďaka moderným komponentom získate skvelý výkon a plnohodnotnú náhradu za ťažký notebook či domáci počítač. Využite všetky možnosti a výhody zariadenia, ktoré zabezpečí operačný systém Windows 10 Pro. Užívajte si prácu so Surface Pro 4 prostredníctvom multidotykového IPS displeja PixelSense s uhlopriečkou 12.3″ s extrémne vysokým kontrastom. O svižný výkon sa postará procesor šiestej generácie Intel Core i5 6300U, ktorému sekunduje operačná pamäť RAM o veľkosti 8 GB. Grafický čip Intel HD graphics 520 perfektne znásobuje celkový výkon. Pohotové spúšťanie aplikácií, čítanie a zápis dát zabezpečuje SSD disk s kapacitou 256 GB. Zariadenie je pripravené zvládať grafické programy, ale aj aj úlohy s tabuľkami a grafmi. Integrovaná batéria s kapacitou 5087 mAh vyniká skvelou výdržou – 9 hodín pri prehrávaní videa.

Microsoft Surface Laptop

Surface Laptop je tenký, ľahký a výkonný. Zaujme nielen luxusným povrchom z odolného hliníka, ktorý je príjemný na dotyk, ale tiež perfektnou vyváženosťou výkonu a prenosnosti či životnosťou batérie.

Microsoft Surface Studio

Podarený rad Microsoft Surface sa teraz rozrástol o nový All-In-One. Profesionálny dotykový počítač je na míle vzdialený všetkým konkurenčným modelom. Obrazovka s úhlopriečkou 28-palcov. Svoje miesto nájde predovšetkým v grafických štúdiách, u dizajnérov a ďalších kreatívnych profesionálov. Do základne s rozmermi 250 × 220 × 32 mm sú integrované nielen všetky komponenty, ale tiež stereo reproduktory, čítačka SD kariet aj rad portov zahŕňajúci 4× USB 3.0, Mini DisplayPort, Ethernet a 3,5 mm audio jack.

Microsoft Xbox One X

Najvýkonnejšia herná konzola na svete, ktorú si budete môcť vyskúšať a priamo si na nej zahrať. Vďaka výkonu vyššiemu o 40 % v porovnaní s ktoroukoľvek inou konzolou zažijete pohlcujúcu hru v rozlíšení True 4K. Hry sa na konzole Xbox One X hrajú lepšie.  Príďte na IT SHOW a vyskúšajte na vlastnej koži.
Viac o konzole sme písali v našom redakčnom článku>>

 

Príďte na IT SHOW už 10. a 11. 11. 2017 do OC OPTIMA v Košiciach a zažite kopec zážitkov a zábavy v spojení s najnovšími technológiami. Okrem toho sme pre vás pripravili aj množstvo súťaží o skvelé ceny. Viac na www.itshow.sk 

Značky: