Logitech G703 ponúka prakticky totožné technológie ako model G903 o ktorom sme písali v našom článku. Prináša však klasický dizajn a neponúka takú modularitu ako jeho drahší súrodenec. Niektorým hráčom to však môže vyhovovať, pretože G703 prináša časom overený dizajn a s ničím neexperimentuje.

Ergonómia tejto myši je špičková. G703 je určená pravákom, okrem klasickej výbavy ponúka aj dvojicu bočných tlačidiel. Koliesko neumožňuje scrollovanie do strán, neprispôsobíte si ani jeho štýl točenia a k dispozícii je iba jedno tlačidlo pre zmenu DPI. To sú hlavné rozdiely v porovnaní s G903.

Aj G703 je bezdrôtová myš, ktorú v prípade potreby pripojíte k počítaču káblom. Vtedy sa taktiež nabíja zabudovaná batéria. V bezdrôtovom režime je potrebné mať k počítaču pripojený USB prijímač. V balení nájdete 10-gramovú záťaž, ale ak budete myš používať v kombinácii s podložkou PowerPlay, vtedy nie je možné záťaž využiť.

Logitech G703 má tie isté parametre ako model G903. Využíva senzor PMW3366, životnosť je na úrovni 50 miliónov kliknutí a myška má veľmi nízku odozvu na úrovni 1 ms. Jej rozlíšenie je v rozmedzí 200 až 12 000 DPI. Výdrž na jedno nabitie je rozmedzí 24 až 32 hodín používania, ale ak používate podložku PowerPlay, tento údaj nebudete riešiť.

K používaniu myšky nemáme výhrady. Testovali sme ju v bezdrôtovom režime a nezaznamenali sme žiadne výpadky spojenia. Reakcie boli rýchle a s myškou sa nám výborne hralo. To isté platí aj pre model G903. Chválime výborný softvér Logitech Gaming Software s bohatými možnosťami. G703 ponúka rovnaké možnosti nastavenia ako G903, drahšia z dvojice myší však obsahuje viacero nastaviteľných tlačidiel.

Cena: 121,90 EUR
Zapožičal: Logitech

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem smart hodinky, Apple zariadenia a herné notebooky. Nájdete ma na sociálnych sieťach @roman_fitit