Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Jedno z najväčších bežeckých podujatí ČSOB Bratislava Marathon má už niekoľko rokov aj veľký charitatívny rozmer. Výnimkou nebol ani jeho 14. ročník, počas ktorého ČSOB nadácia podporila Konto bariéry sumou 14 000 €.

Generálny riaditeľ ČSOB Daniel Kollár a riaditeľka Detského fondu SR Svetlana Poláková

Uplynulý víkend sa opäť niesol nielen v znamení skvelých športových výkonov všetkých vekových kategórií, ale aj v znamení podpory tým, ktorí našu pomoc najviac potrebujú. „Stalo sa už zvykom, že ČSOB ako generálny partner podujatia, každoročne prispieva 1 € za každého prihláseného bežca Kontu bariéry, čím sa snažíme podporiť deti s pohybovými problémami. Napriek tomu, že v tomto ročníku sa prihlásilo behať takmer 12 500 ľudí, rozhodli sme sa túto sumu navýšiť a podporiť dobrú vec príspevkom vo výške 14 000 €“, uviedol Daniel Kollár, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ČSOB.

Do ČSOB Bratislava Marathon sa pravidelne aktívne zapája aj predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ČSOB, Daniel Kollár. Najprv odštartuje dav bežcov a následne sa zaradí do bežeckého pelotónu ako člen štafetového tímu, ktorú aj v tomto roku zložil z členov predstavenstva ČSOB. Svoju štafetu v tomto ročníku zložil aj samotný primátor hlavného mesta Bratislava, Matúš Vallo.

 

Značky: