Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Fascinujúci dizajn a RGB podsvietenie

Genesis Trit 500 je jedno z najpozoruhodnejších herných kresiel na trhu. Vďaka RGB LED  podsvieteniu v stovke režimov nie je toto herné kreslo prehliadnuteľné. Plné ovládanie a kontrola podsvietenia vďaka diaľkovému ovládaniu umožní nastaviť takmer nekonečnú kombináciu farebných zmien, rýchlosti a jasu. Herné kreslo má navyše prvky v efektnom karbónovom dekoratívnom vzore. Stačí len zasadnúť a užívať si maximálne pohodlie a záplavu svetelných efektov.

Herné kreslo Genesis Trit 500 je vyrobené z tých najlepších dielov a komponentov, vrátane spoľahlivej hydrauliky, ktorá drží hráčov pohodlne a bezpečne nad zemou. Mechanika stoličky znesie záťaž až 120 kilogramov a poskytuje potrebnú silu, stabilitu a dlhú životnosť. Základ stoličky je vybavený nylonovými kolieskami s priemerom 50 mm, ktoré poskytujú optimálnu mobilitu stoličky, prevedenie koliesok navyše chráni podlahu.

Herné kreslo Genesis Trit 500 poskytuje výnimočné pohodlie a umožňuje pohodlné sedenie po mnoho hodín bez únavy. Kreslo má dva vankúšiky, ktoré poskytujú potrebnú podporu v zraniteľných oblastiach. Jeden vankúš podopiera bedrá, druhý odstraňuje napätie krčnej chrbtice. Trit 500 má vo svojom základe kovovú konštrukciu, a čalúnenie vysoko kvalitnou penou, ktorá nedovolí deformáciu. Povrchová úprava kresla využíva na otery odolnú tkaninu, ktorá ďalej zabezpečuje vetranie a odvod tepla a zabraňuje behom horúcich dní nepríjemnému „prilepeniu sa“. Trit 500 používa najlepšie materiály, ktoré si udržia svoju kvalitu po mnoho rokov.

Trit 500 umožňuje presné nastavenie uhlu medzi sedákom a opierkou. Používateľ tak dosiahne maximálnu slobodu pri pohybe a správnu pozíciu pri sedení. Navyše toto kreslo ponúka „hojdaciu“ funkciu, ktorá prináša odpočinok a voľný pohyb pri dlhom hraní hier. Stolička je vždy pripravená poskytnúť úľavu namáhanému chrbtu. Trit 500 bolo navrhnuté tak, aby sa pri sedení cítil pohodlne naozaj každý. Stolička je vhodná pre všetkých hráčov, bez ohľadu na ich telesné proporcie. Výška sedáku aj lakťové opierky sú nastaviteľné a zaručujú správne sedenie.

Podsvietenie je napájané externou powerbankou, ktorú je možné ľahko a účelne umiestniť do špeciálneho vrecka pod sedákom. Powerbanka nie je súčasťou dodávky. Genesis Trit 500 je bezdrôtové kreslo, kde nebude prekážať žiadny kábel. Stačí zapnúť podsvietenie a užívať si originalitu herného kresla Genesis Trit 500.

Dostupnosť a cena
Herné kreslo Genesis Trit 500 je dostupné prostredníctvom siete internetových obchodov a vybraných predajcov za doporučenú koncovú cenu 187 EUR vrátane DPH.

www: https://genesis-zone.com/product/trit-500-rgb

 

Značky: