Dvadsiateprvé storočie je skutočne rušným obdobím a od každého zariadenia sa dnes vyžaduje, aby zvládalo toto rýchle tempo. A to je dôvod, prečo vznikol Big Boy! Veľký a silný Big Boy totiž môže zmeniť život každého z nás a urobiť nás šťastnejšími a spokojnejšími.

CoolPadGold2_nowat

Coolpad Big Boy je Powerbank s kapacitou až 10 400 mAh, s oveľa dlhším životným cyklom než bežné batérie. Big Boy má navyše skvelý vzhľad, je veľký a rýchly a stará sa o ochranu, no je tiež cenovo dostupný – stojí iba 19,99 €!

Big Boy používa poprednú svetovú 2A vysokorýchlostnú samonabíjaciu technológiu, pričom sa dokáže nabiť doplna iba za 6 hodín. Šesť hodín nabíjania vám dáva možnosť nabiť si svoj Coolpad Porto (1 800 mAh) štyrikrát, Coolpad Modena (2 500 mAh) až trikrát a bežný tablet (4 490 mAh) až dvakrát. Big Boy je kompatibilný nielen s Coolpad smartfónmi, ale tiež s mobilnými telefónmi od iných výrobcov a zariadení, ako sú napríklad digitálne fotoaparáty, herné ovládače a podobné.

silver4_nowat

Big Boy je priateľský, takže nie je určený len pre osobnú potrebu, ale môžete ho zdieľať aj s priateľmi a rodinou. Big Boy má dve USB rozhrania, ktorými je možné nabíjať dva produkty súčasne.

Coolpad Big Boy má nádherný dizajn, telo zhotovené z hliníkovej zliatiny, štíhlu postavu a oblúkový pôdorys. Celkový vzhľad bol dosiahnutý pomocou najjemnejšieho CNC procesu. Vďaka týmto atribútom je Big Boy radosť nosiť v rukách. Novinka prichádza v striebornej a zlatej (champagne) farbe.

Nenechajte sa pomýliť jeho vzhľadom. Big Boy nie je len veľký a pekný, ale tiež ponúka 10 typov ochrany, ako napr. ochrana proti prehriatiu, prepäťová ochrana, nadprúdová ochrana, ochrana proti prebitiu batérie, ochrana proti skratu či napríklad ochrana proti samovybíjaniu.

Technické špecifikácie:

NázovCoolpad Big Boy ChampagneCoolpad Big Boy Silver
Model Coolpad Power Bank EBC100C ChampagneCoolpad Power Bank EBC100C Sliver
Kapacita batérie (max)10 400 mAh10 400 mAh
Spotreba38.48 Wh38.48 Wh
VstupDC 5V 2.0ADC 5V 2.0A
VýstupVÝSTUP1+VÝSTUP2=3.1A(Max)VÝSTUP1+VÝSTUP2=3.1A(Max)
Čas nabíjania6 hodín (približne)6 hodín (približne)
Rozmery162*41*22mm162*41*22mm
FarbaChampagneSilver

 

Značky: