Tento článok je tlačová správa a je publikovaný bez redakčných úprav.

Viac ako 50 pobočiek ČSOB je od nového roku klientom k dispozícii o hodinu dlhšie. Viaceré pracoviská po celom Slovensku sú tak otvorené do 17.30 či 18.00 h. Otváracie hodiny pobočiek v obchodných centrách sú k dispozícii ľuďom bez zmeny až do večerných hodín, takisto počas víkendov a vybrané pracoviská aj počas sviatkov.      

Praktické novinky pre ľudí – tento raz v pobočkách

Na snímke Juraj Ebringer počas návštevy v jednej z pobočiek ČSOB

Na snímke Juraj Ebringer počas návštevy v jednej z pobočiek ČSOB

 „ČSOB kontinuálne prináša praktické novinky s cieľom zjednodušiť ľuďom procesy a úkony v praxi. Predĺženie otváracích hodín na viac ako 50tich pobočkách po celom Slovensku je jednou zo zmien, ktorou reagujeme na potreby ľudí a zvyšujeme tým dostupnosť našich služieb. Spätná väzba a potreby našich klientov sú pre nás na prvom mieste, počúvame čo hovoria, reagujeme na ich potreby a preto chceme byť k dispozícii aj v hodinách po skončení ich pracovných povinností, ak potrebujú vyriešiť niečo vo svojej banke, poisťovni či stavebnej sporiteľni,“ vysvetľuje Juraj Ebringer, člen predstavenstva a vrchný riaditeľ pre retailové a privátne bankovníctvo ČSOB. 

Pobočky ČSOB s bezplatným WIFI pripojením na internet

ČSOB priniesla ešte v júni 2014 bezplatné WIFI pripojenie na internet do všetkých svojich pobočiek po celom Slovensku. Zákazník sa tak v ktorejkoľvek z nich môže pripojiť na internet. Vďaka tomu môže napríklad časť služieb vyriešiť prostredníctvom bezplatnej mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking vo svojom telefóne a s pracovníkom následne konzultovať produkt, ktorý si vyžaduje osobný kontakt. „WIFI pripojenie v pobočkách umožňuje klientovi skrátiť čas na vybavenie potrebných záležitostí a, samozrejme, zvyšuje celkový komfort obsluhy,“ hovorí Juraj Ebringer. 

Čakanie v pobočkách minulosťou, objednať sa dá online

Na konzultáciu do pobočky sa dá objednať online, prípadnému čakaniu sa tak bez problémov človek vyhne priamym objednaním termínu na konzultáciu. „Je to jedna z ďalších praktických inovácií pre ľudí, ktorú sme priniesli v lete minulého roka s cieľom ušetriť klientom čas“ vysvetľuje Juraj Ebringer. „Objednať sa dá na presnú hodinu do ktorejkoľvek pobočky ČSOB prostrednítvom stránky www.csob.sk či mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking,“ dopĺňa. 

Najbližšiu pobočku ČSOB nájdete rýchlo a jednoducho

Objednať na konzultáciu sa môžete aj cez web

Objednať na konzultáciu sa môžete aj cez web

Ak človek cestuje po Slovensku a potrebuje v meste, ktoré nepozná, nájsť najbližšiu pobočku ČSOB, je na to jednoduché riešenie. Prostredníctvom mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking dokáže nájsť najbližšie kontaktné pracovisko rýchlo a jednoducho. V mobilnej aplikácii sú k dispozícii aj informácie o aktuálnych otváracích hodinách pobočiek.

Pobočky ČSOB s bezbariérovým prístupom

Do väčšiny pobočiek ČSOB sa bez problémov dostanú aj mamičky s kočíkmi či ľudia na vozíčku. Až 96 pobočiekbezbariérový prístup.

Prístup do schránky na odtlačok prsta

 

Na snímke Viera Benčeková, manažérka Oddelenia podpory pobočiek ČSOB, pri predstavovaní bezpečnostných schránok v decembri 2013

Na snímke Viera Benčeková, manažérka Oddelenia podpory pobočiek ČSOB, pri predstavovaní
bezpečnostných schránok v decembri 2013

ČSOB ako prvá banka na Slovensku priniesla ešte v roku 2013 bezpečnostné schránky v jednej zo svojich pobočiek s prístupom na odtlačok prsta. Klient sa tak musí okrem štandardných vstupných prvkov identifikovať aj vlastným odtlačkom prsta.

csob_1_ts6_nowat

Na snímke Viera Benčeková, manažérka Oddelenia podpory pobočiek ČSOB, pri predstavovaní bezpečnostných schránok v decembri 2013

ČSOB má 113 retailových pobočiek po celom Slovensku. Kompletný zoznam a ich rozmiestnenie nájdete na mape tu: https://www.csob.sk/kontakty/pobocky-a-bankomaty

Značky: