Technológie a zdravý životný štýl sú čoraz viac prepojené.

Tak ako v každej oblasti života, aj tu je vývoj nezastaviteľný. Čo však môžeme vo fitnes oblasti očakávať v budúcnosti a možno aj u nás na Slovensku? V článku sa pozrieme na top technologické trendy, ktoré by sme chceli vidieť aj u nás. 

Prednosťou týchto pomôcok je ich prínos v športovej oblasti a dizajne, ktorý vynikajúco zapadne do bytu a stane sa neoddeliteľnou súčasťou každodenného života a zdravého životného štýlu.

PIVOT Bed

S týmto vybavením nebude domáci fitness už žiadnym problémom. Toto riešenie je ideálne pre menšie byty, alebo aj všade tam, kde potrebujete rýchlo a efektívne zmeniť domácu posilňovňu na obytný priestor. Ide o nové a predovšetkým prevratné riešenie, ktoré v priebehu pár sekúnd premení klasickú posteľ na plnohodnotnú domácu posilňovňu.

Tempo

Tempo je komplexné domáce AI fitnes štúdio s elitnými trénermi, ktorí vás vidia. Upozornia vás keď urobíte chybu, a pomôžu vám ju napraviť v priamom prenose. Vďaka zabudovaným 3D senzorom Tempo sleduje vašu formu, počíta opakovania a odporúča stupeň obtiaže.

Yoganotch

Ide o osobného asistenta na jogu s umelou inteligenciou a snímačmi pohybu, ktorý zvukovou spätnou väzbou upozorní na kvalitu vykonávaných cvikov. S aplikáciou Yoganotch získate rady na základe 3D analýzy postoja. Yoganotch je možné používať s akýmkoľvek oblečením. Keďže súčasťou senzorov nie je žiadna kamera, cvičiť môžete kdekoľvek, vnútri alebo vonku, v noci alebo cez deň.

Flexity

Flexity jogaZdroj: FLEXITY

Aj keď je pravdepodobné, že sa viaceré svetové trendy môžu v budúcnosti dostať aj na Slovensko, cvičiť môžete začať ihneď. So všetkým z oblasti jogy, pilates, fitness, meditácie, ajurvédy, mindfulness, masáží a starostlivosti o telo aj ducha, vám pomôže obchod Flexity.

Špecialisti z Flexity produkty starostlivo vyberajú, aby pomohli vašej praxi. Tá potom bude bezpečnejšia, kvalitnejšia, zábavnejšia a vedomejšia a to všetko s ohľadom na prírodu a spoločnosť. 

Produkty z celého sveta sú vo Flexity podrobne testované, aby zákazníci dostali odpovede na všetky svoje otázky. Myšlienkou Flexity je aj neustále sa rozrastajúca ponuka, ktorá sa prispôsobuje požiadavkám a predstavám zákazníkov. 

Showroom obchodu Flexity – Joga lifestyle nájdete v Bratislave, kde si môžete svoje objednávky vyzdvihnúť, alebo produkty pozrieť a vyskúšať.

Zdroj: Flexity

Prečítajte si aj:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.