Z bohatej programovej ponuky si vyberie skutočne každý.

Teplé jarné počasie nás čoraz viac láka do prírody, kde sa po zime snažíme načerpať novú energiu. Po dobrom výlete však padne vhod aj poriadny relax a oddych.

Obľúbený operátor DIGI prináša bohatú programovú ponuku, pri ktorej si doma oddýchne každý člen rodiny. V jeho ponuke nájdete filmové, dokumentárne, rozprávkové ale aj športové programy.

Okrem toho si v DIGI pre vás pripravili niekoľko bonusov. Pri prechode do DIGI môžete využiť inštalačný bonus, s ktorým získate satelit a inštaláciu bez poplatku. Takto dokážete ušetriť až 72 eur. 

Bohatá programová ponuka pre celú rodinu

V DIGI vedia, ako uspokojiť aj náročných divákov. K ich požiadavkám je tak plne prispôsobená programová ponuka a ponúkané žánre. V ponuke až 140 programov (súčasťou balíka Premium/Extra HU+/Extra HBO) si tak skutočne oddýchne každý člen domácnosti. 

Pre najmenšieho diváka je pripravených až 11 detských programov, vrátane Ťuki TV, Disney Junior, Cartoon Network či Nick Junior. Náročného diváka poteší ponuka 16 filmových či seriálových programov. Dobrodruhov zase zabaví 21 dokumentárnych programov ako Discovery, BBC Earth či National Geographic. Rozšírený balík Premium pritom získate už od 14,60 eur mesačne a bez viazanosti.

Najlepší svetový šport a Liga majstrov

Na svoje si určite prídu aj športoví fanúšikovia. V rozšírenom balíku Premium nájdu najlepší svetový šport vysielaný na 16 športových programoch, na ktorých ich čakajú LIVE prenosy Formuly 1, alebo aj prestížne zápasy UFC a NFL. Samozrejmosťou sú LIVE zápasy Ligy majstrov, LaLigy, Serie A či Bundesligy, ktoré môžete sledovať s kvalitným slovenským alebo českým komentátorom. 

Nový športový kanál sa dostane aj do programovej ponuky balíka Štandard. Od 9. 5. 2022 do neho bude zaradený slovenský športový program JOJ Šport HD, ktorý je zameraný predovšetkým na slovenský šport. Vo vysielaní nebudú samozrejme chýbať ani zahraničné zápasy. Základný balík Štandard, ktorý obsahuje 66 programov, z toho 34 v HD získate za dlhodobo nezmenenú cenu, už od 9,60 eur mesačne a bez viazanosti.

Digi Slovakia Dano HeribanZdroj: DIGI

Sledujte šport kdekoľvek

S DIGI GO to nie je žiadny problém. Vďaka tejto šikovnej aplikácii majte svoju televíziu vždy poruke v mobile či tablete. Ponúka 25 programov, z ktorých je až 12 športových. Súčasťou aplikácie je videotéka, ktorá obsahuje najnovšie športové okamihy, magazíny a rozhovory zo sveta športu. 

Pridajte sa k spokojným zákazníkom DIGI už teraz a získajte mobilnú aplikáciu DIGI GO a doplnkovú službu TV Archív za zvýhodnenú cenu len 1,90 eur mesačne. Službu si pohodlne aktivujete v e-Konte.

Prechod do DIGI je jednoduchý

Zavolajte na zákaznícku linku 0850 211 112, kde všetko vybavia za vás. Montáž satelitu zabezpečí skúsený technik do pár dní od objednávky, a vy tak môžete naplno relaxovať pri sledovaní obľúbených programov, z ktorých sa bude tešiť celá vaša rodina.

Článok bol pripravený v spolupráci s DIGISlovakia

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.