Nové služby sú k dispozícii na celom Slovensku.

4ka už neposkytuje iba mobilné služby. Od 12. mája sa z tohto operátora stal plnohodnotný telekomunikačný operátor, ktorý má v ponuke aj pevné internetové pripojenie, TV služby a cenovo výhodnejšie balíky služieb. Tento krok je výsledkom spojenia sesterských firiem SWAN a SWAN Mobile a dohody so Slovak Telekomom, ktorého optickú infraštruktúru bude 4ka používať pre poskytovanie svojich služieb.

4ka bude vo výsledku ponúkať fixné služby pre viac ako milión domácností na celom Slovensku. Pre existujúcich zákazníkov, ktorí majú pevné služby od SWAN-u, sa nič nemení – iba logo na faktúre. Noví zákazníci si budú môcť aktivovať fixné služby aj v partnerských sieťach Smartshop a Mobilonline.

4ka: Ponuka pevného internetu a TV služiebZdroj: Tomáš Buranský / TOUCHIT
4ka: Ponuka pevného internetu a TV služieb

Lacnejší paušál SLOBODA4, ak si aktivujete pevnú službu

4ka uvádza, že pri kombinácii fixných a mobilných služieb môžete získať výhodnú zľavu a ušetriť až 96 eur ročne. Funguje to tak, že ak máte od 4ky aj internet na doma alebo televízne služby, získate zľavu 8 eur každý mesiac na zdieľaný nekonečný paušál SLOBODA4.

SLOBODA4 je zdieľaný paušál pre až štyroch používateľov, pričom v jeho základnej podobe obsahuje nekonečné minúty a SMS a tiež 4 GB dát za 44 eur. K SLOBODE4 si môžete dokupovať aj rôzne
dátové balíky – detailné informácie nájdete v samostatnom článku.

Pokiaľ chcete ušetriť najviac, je vhodné si zobrať od 4ky všetky služby a síce paušál SLOBODA4 a pevné služby v balíku DUO, viď. tabuľka na konci článku. Zákazníci 4ky si môžu vybrať zo štyroch programov internetu už od 11 eur mesačne a v kombinácii so štyrmi verziami TV služby v DUO balíku už od 17 eur pri 24 mesačnej viazanosti.

Dostupnosť jednotlivých programov pevného internetu sa môže odlišovať v závislosti od vašej adresy. Preto odporúčame, aby ste si v prípade záujmu overili dostupnosť služby na webe 4ka.sk alebo na linke zákazníckej starostlivosti 4ka na čísle 0950 950 950.

4ka: Ponuka pevného internetu a TV služiebZdroj: Tomáš Buranský / TOUCHIT
4ka: Ponuka pevného internetu a TV služieb

Ponuka pevných služieb a cenovo výhodnejších DUO balíkov od 4ky

Pevný internet samostatne:

Optický internetMaximálna rýchlosť (Download/Upload)Mesačný poplatok bez viazanostiMesačný poplatok s viazanosťou 24 mesiacov
Internet S50/10 Mbps16 eur11 eur
Internet M400/40 Mbps21 eur16 eur
Internet L800/80 Mbps26 eur21 eur
Internet XL1000/200 Mbps31 eur26 eur

V prípade aktivácie služby sa platí aj zriaďovací poplatok vo výške 20 eur. Ďalšie informácie o službách pevného internetu si môžete overiť priamo na webe 4ky.

TV služba samostatne:

Digitálna TV/Internetová TVPočet TV kanálovMesačný poplatok bez viazanostiMesačný poplatok s viazanosťou 24 mesiacov
Televízia S40+13 eur10 eur
Televízia M60+17 eur14 eur
Televízia L90+20 eur17 eur
Televízia XL111+25 eur22 eur

V prípade aktivácie služby sa platí zriaďovací poplatok vo výške 20 eur. Ďalšie informácie o TV službách si môžete overiť priamo na webe 4ky.

Cenovo výhodnejšie DUO balíky

K dispozícii sú aj cenovo výhodnejšie DUO balíky, ktoré môžete získať, ak si vo 4ke aktivujete pevný internet a zároveň aj TV službu:

4ka: Ponuka pevného internetu a TV služiebZdroj: Tomáš Buranský / TOUCHIT
4ka: Ponuka pevného internetu a TV služieb

V prípade aktivácie služby sa platí zriaďovací poplatok vo výške 20 eur. Ďalšie informácie o DUO balíkoch si môžete overiť priamo na webe 4ky.

Zdroj: 4ka

Prečítajte si aj:

Značky:

Roman Kadlec

Roman Kadlec
Testujem inteligentné hodinky, robotické vysávače, smartfóny a herné zariadenia. Sledujte ma na sociálnych sieťach @roman_fitit