Výber je teraz už iba na vás.

Začiatkom mája sa začala aj v aplikácii WhatsApp konečne rozširovať možnosť reagovať na správy pomocou emoji, ktorú poznáme napríklad z aplikácie Messenger. WhatsApp pri uvedení tejto novinky uviedol, že používatelia si budú môcť na začiatku vyberať iba z obmedzeného počtu emoji, pričom ich počet sa neskôr zvýši. Na začiatku tak bolo možné používať iba týchto 6 možností – 👍❤️😂😮😢🙏.

Pokým v aplikácii Messenger sme boli na túto formu reagovania na správy zvyknutí, vo WhatsAppe donedávna chýbala. Teraz sa jej možnosti opäť začali vylepšovať. Ide tak o šikovnú formu, ako reagovať na správy a nezapĺňať vlákno obrovským množstvom emoji, pričom niekedy už ani nebolo jasné, ku ktorému príspevku reakcia patrila. Teraz je všetko pekne usporiadané. 

WhatsApp InstagramZdroj: Instagram
Príspevok Marka Zuckerberga na Instagrame

V novom príspevku na Instagrame generálny riaditeľ spoločnosti Meta Mark Zuckerberg oznámil, že používatelia teraz budú môcť používať vo WhatsAppe ľubovoľné emoji na reakcie

Najnovšia stabilná verzia aplikácie túto možnosť stále nepodporuje. Sprístupnenie všetkých emoji je dostupné až od beta verzie 2.22.16.2, ktorú si stiahnete z tohto odkazu.

Zdroj: Vlastné, Instagram

Prečítajte si aj:

Značky:

Peter Hupka

Peter Hupka
Každý deň sledujem aktuálne dianie v technologickom svete a vyberám tie najzaujímavejšie témy pre náš web.